Hvis du liker krim, må du se denne serien...

Foto: Netflix

Noe av det beste vi har sett på lenge!

Publisert Sist oppdatert

Young Wallander: Om ikke Adam Pålsson i seg selv er grunn nok til å se Netflix sin nysatsning med en ung Kurt Wallander i hovedrollen, vil garantert plottet og alle spenningsmomentene i serien vippe deg av pinnen.

Man skulle kanskje ikke tro at en engelsktalende Kurt Wallander og en blanding av svenske og engelske skuespillere skulle funke, men det gjør det så til de grader.

Young Wallander

Serien, som er basert på den legendariske svenske etterforskeren Kurt Wallander, kjent fra romanene av Henning Mankell, er mørkere enn den Kurt Wallander vi kjenner til.

Serien tar for seg samfunnsrelaterte temaer som er aktuelle i Sverige i dag, som rasisme og hevnoppgjør i kriminelle gjenger.

Vi møter en ung Wallander som jobber som politibetjent i Malmø-politiet. Han er singel og bor alene i en liten leilighet i Rosengård, en bydel i Malmø med mye kriminalitet.

Midt på natten blir Wallander vekket av en brannalarm og masse bråk i bakgården, og det han finner på fotballbanen utenfor blokka, blir starten på en etterforskning hvor unge Wallander rykker opp i gradene i det svenske politet.

Men har Wallander det som skal til for å overvinne sin egen frykt og finne morderen?

Du finner serien her!

FLERE SERIETIPS:

I May Destroy You

Belgravia

Graven

Seriene vi vil se i august

Seriene vi så på i juli

DNA – En skikkelig spennede serie du bare MÅ se!

Seriene vi så på i juni

Vi er helt hekta på denne serien

Sweet Magnolias

Trying – En ny serie du bare må se!

Seriene vi sverget til i april

Powered by Labrador CMS