skjønnhet

Slik bevarer du sommergløden 

5 produkter vi sverger til etter sommerferien. 

Publisert Sist oppdatert

Sommeren i Norge har vært så som så med mye ymse vær, men om du allikevel har klart å opparbeide deg litt lett glød i løpet av ferien – enten her til lands eller i utlandet – er sjansen stor for at du ønsker å bevare den så lenge som mulig. 

Det er ikke unormalt at huden endrer seg litt når du kommer tilbake på kontoret. Tørr luft, mindre søvn og potensielt litt endret stressnivå, er bare noen av faktorene som spiller inn. 

Her er fem produkter som tilfører huden masse fukt, som motvirker tørr og gusten back-to-work-hud. 

5 produkter for fukt:

Denne bestselgeren fra Clinique er en superdeilig maske som du legger på huden om kvelden når du skal legge deg. Den tilfører huden rikelig med fuktighet og kan brukes som en nattkrem eller som en maske etter behov. Her er tre andre masker vi elsker.

Life Plankton Elixir fra Biotherm er en klassiker, og passer nærmest alle aldre og hudtyper. Den kjennes lett på huden og trekker seg raskt inn – uten å bli klissete. Bruk den etter rens og før dag- og/eller nattkrem. 

Dette serumet er også helt fantastisk. 

Denne solkremen har blitt en favoritt i ELLE-redaksjonen (her kan du lese alt om hvor mye vi elsker den). Den gir helt fantastisk glød og er helt perfekt å bruke for å fremheve sommergløden. 

Selvbruningsdråpene fra Rudolph Care er en favoritt, særlig fordi de er enkel å bruke. Bland 1-2 dråper i en ansiktskrem eller serum til ansiktet og 4-5 dråper i en body lotion for superfin og lett glød. 

For ekstra fukt gjennom dagen, spray ansiktet med en mist – vi har alltid en stående på pulten på kontoret: Her er våre favoritter.

Leppestiften alle snakker om.

Powered by Labrador CMS