Skjønnhet

ELLEs favoritter: Ansiktsmist

Disse gir deg masse fukt, en deilig dose freshness og massevis av glød!

Publisert Sist oppdatert

En ansiktsmist er en must gjennom hele året – sommer som vinter. Enten det er for å tilføre fuktighet til ansiktet gjennom de kalde månedene, eller for en liten pick-me-up i varmen, er ansiktsvann alltid en god idé.

På ELLE-kontoret sprayer vi oss mye og ofte, for i kontorlandskapet er det ofte luft som kan gi tørr og irritert hud. Da er det digg med en frisk spray. Vi har også et par i vesken, spesielt når vi er ute på reise. Det er rart hvordan noe så lite, kan virke så utrolig oppfriskende. Våre favoritter fukter huden, gir glød og en fresh følelse – samtidig virker de kjølende på varm pc-hud.

En ansiktsmist er en spray til ansiktet som kan brukes under eller over sminke. Den skal først og fremst tilføre huden fukt slik at huden ikke føles tørr, gusten og stiv. Noen ansiktsmister kan også virke som et setting-produkt som får sminken til å holde seg bedre.

Vi liker at en face mist lukter godt (slik at den gir en god følelse), har en kjølende effekt på huden og gir massevis glød.

Beste ansiktsmist:

Summer Hydrating Mist fra Rowse Beauty, cirka kr 380.

En magisk mist som kan brukes i håret, ansiktet og på kroppen. Virkelig «sommer på flaske».

Balancing Rose Mist fra Kora Organics, kr 399 (annonse)

Når supermodell og beauty-guru Miranda Kerr lanserer ansiktsmister så blir de ikoniske, som denne Balancing Rose Mist-ansiktsmisten. Denne inneholder rosevann og gir huden massevis av fukt og glød, og jobber for å gi huden en jevnere hudtone. En perfekt 3-1 ansiktsmist!

Beauty Elixir fra Caudalie, kr 510 (annonse).

En ansiktsmist laget av 100 % naturlige ingredienser – denne gir massevis av fuktighet til huden, strammer inn porer, og best av alt gir massevis av glød. Denne misten er et beauty-cult-produkt og et must i enhvers make up-artists beautybag ...

Moisturizing Facial Mist fra Emma S, kr 139 (annonse).

Sprayen fra Emmas S er en stor favoritt på ELLE-kontoret. Den gir masse fukt, og ingrediensene av bringebær- og agurkekstrakt lukter så godt.

Mist Delight fra Rudolph Care, kr 425 (annonse).

Ansiktsmisten fra Rudolph Care er en fantastisk ansiktsmist og den er perfekt for deg som vil ha et grønnere alternativ.

Moisture Surge Face Spray fra Clinique, kr 389 (annonse).

Liker du ikke så godt sterke dufter? Da er misten fra Clinique perfekt for deg! Denne gir massevis av fukt og virker oppkvikkende. Fresh og superdeilig ansiktsmist!

That Dewy Look fra Caia Cosmetics, kr 245.

Denne setting-sprayen fra Caia Cosmetics er superfin å bruke som en oppsfriskende ansiktsspray gjennom dagen.

Powered by Labrador CMS