ELLEs favoritter: Ansiktsmist

Disse gir deg masse fukt, en deilig dose freshness og massevis av glød!

Publisert Sist oppdatert

På pulten til ELLE-jentene står det minst 2-3 flasker med ansiktsmist/spray.

Vi sprayer oss mye og ofte, for i kontorlandskapet blir det fort tørr luft, noe som kan gi tørr og irritert hud. Da er det digg med en frisk spray. Vi har også et par i vesken, spesielt når vi er ute på reise. Det er rart hvordan noe så lite, kan virke så utrolig oppfriskende.

Våre favoritter fukter huden, gir glød og en freshness-følelse – samtidig virker de kjølende på varm pc-hud.

Ansiktsmist: våre favoritter

En ansiktsmist er en spray til ansiktet som kan brukes under eller over sminke. Den skal først og fremst tilføre huden fukt slik at huden ikke føles tørr, gusten og stiv. Noen ansiktsmister kan også virke som et setting-produkt som får sminken til å holde seg bedre.

Vi liker at en face mist, i tillegg, lukter friskt, har en litt kjølende effekt på huden og gir massevis glød.

En helt nydelig mist som gir huden massevis av fuktighet og glød, denne bruker vi over sminken, og mister oss jevnt utover dagen for en dewy og glowy look.

Mist fra Mac, kr 225 (annonse)

Fra Kora Organic, kr 399 (annonse)

Når supermodell og beauty guru Miranda Kerr lanserer ansiktsmister så blir de ikoniske, som denne Balancing Rose Mist-ansiktsmisten. Denne inneholder rosevann og gir huden massevis av fukt og glød, og jobber for å gi huden en jevnere hudtone. En perfekt 3-1 ansiktsmist!

Fra Caudalie, kr 382 (annonse)

En ansiktsmist laget av 100 % naturlige ingredienser – denne gir massevis av fuktighet til huden, strammer inn porer, og best av alt gir massevis av glød. Denne misten er et beauty cult-produkt og et must i enhvers make up-artists beautybag ...

Fra Emma S, 149,- (annonse) /

Sprayen fra Emmas S er en stor favoritt på ELLE-kontoret. Den gir masse fukt, og ingrediensene av bringebær- og agurkekstrakt lukter så godt.

Fra Rudolph Care, 251 (annonse),-

Ansiktsmisten fra Rudolph Care er en fantastisk ansiktsmist og den er perfekt for deg som vil ha et grønnere alternativ.

Clinique, kr 295 (annonse)

Liker du ikke så godt parfymedufter? Sa er mistet fra Cliniques perfekt for deg! Denne gir massevis av fukt, hydrerer huden og virker oppkvikkende. Fresh og superfin ansiktsmist!

Fra Elizabeth Arden, 225,- (annonse)

Misten fra Elizabeth Arden er en klassiker som vi alltid har med oss på ferie!

Fra Kiehl's, 165,- (annonse)

Misten Cactus Flower & Tibetan Ginseng Hydrating face mist er urolig forfriskende! Den lukter friskt og gir massevis av fukt til huden. Denne er også helt perfekt å ha i feriekofferten, eller på flyet da den er ekstra avkjølende og fresh.

Powered by Labrador CMS