skjønnhet

Serumet som rives ut av hyllene

Produktet som ble «the talk of the town» i København.

Publisert Sist oppdatert

I forrige uke lanserte det økologiske danske merket HONEY to nye produkter. I den anledning var gründerne Liv Winther & Bea Fagerholt – som også står bak den populære podcasten To The Moon, Honey – tilstede på parfymeriet Heaven Scent i Oslobukta for å presentere produktene.

Superduoen var storfornøyd med lanseringen og strålte (takket være de nydelige produktene?), tross skikkelig ruskevær i hovedstaden.

– Podcasten, To the Moon, Honey har mange norske lyttere, så det var deilig å møtes i virkeligheten for å snakke om egenpleie, mammalivet og ikke minst hudpleie, sa de etter eventet.

Med nylanseringene Cleanser og Everyday Face Cream består HONEY av totalt fire økologiske skjønnhetsprodukter, hvorav serumet Hydra Serum har blitt en superhit og «talk of the town» i København, og nå også i Norge.

Gründerne Liv Winther & Bea Fagerholt

– Da vi lanserte Hydra Serum, føltes det litt som om vi snudde ting helt på hodet. Det å lansere et ansiktsserum som det aller første i denne kategorien, er jo ikke en helt vanlig måte å starte et skjønnhetsmerke på. Men da Hydra Serum endelig var ferdig – og helt perfekt i mai i fjor – valgte vi å lansere det.

Produktene kan brukes av absolutt alle, med gravide og ammende kvinner i fokus.

– Formålet var å skape et silkemykt serum som beroliger, stabiliserer og fukter huden. Hud som har vært gjennom en hormonell forandring og kanskje også bærer preg av mangel på søvn. I tillegg skulle den kunne brukes av gravide og ammende.

Produktene er Allergy Certified, Ecocert og Svanemerket, noe som gjør at HONEY-produktene oppfyller de høyeste standarder innen naturlig og effektiv hudpleie.

– Vi har lagt lista høyt. Det å ha tre sertifiseringer på kryss og tvers er det ikke mange beauty brands som lykkes med, men nå skjønner vi hvorfor så mange har gitt opp sertifiseringen på veien. Men sertifiseringen holder oss konstant på sporte, og det er et vi gjerne vil med HONEY; skape sikre og supereffektive produkter til kvinner – uansett hvor i livet de befinner seg.

– Fordel 1-2 pumps mellom singerspissene og masser inn i ansiktet og på halsen. Påføre på ren og helst lett fuktet hud. For den ultimate effekten, anbefaler vi å la serumet absorbere i 1-2 minutter før man påfører Everyday Face Cream. Enjoy!

Hydra Serum, kr 675 hos Heaven Scent.

10 budsjettvennlige skjønnhetsfavoritter.

Powered by Labrador CMS