Ukens ønskeliste

På denne ukens ønskeliste har vi tresko fra Swedish Hasbeens, en nydelig blazer fra Zara og en ansiktsmaske fra Korres som gir oss ekstra vårglød!

Publisert Sist oppdatert

Hei, og god mandag kjære ELLE-leser!

Vi var nok ikke de eneste som satt uendelig stor pris på været vi fikk nyte nå i helgen, og påfyllet av D-vitamin, som vi forhåpentligvis får nyte noen dager til. Tiden er endelig inne for å tenke vårlook og hvordan vi best mulig kan matche lyse farger, kombinert med sterke farger, og hvordan den hverdagslige looken kan bli enda freshere.

Vel, med det så er denne ukens ønskeliste en kombinasjon av hele tre looker vi sverger til om dagen, og de er såklart inspirert av smaken vi fikk på det nydelige vår- og sommerværet i helgen.

Den første vårlooken er selvfølgelig en Camille Charriere-look. Med lyse bukser eller jeans, en hvit T-skjorte stylet med en lys genser eller en skjorte til og sesongen it-sko tresko, er dette et antrekk vi vil gå med mye fremover.

Foto: Instagram @camillecharriere

Den andre looken vi har funnet våre shopping-favoritter til, er nemlig den klassiske blazer-looken, stylet med en hvit T-skjorte, lyse jeans eller skinnbukser, og ballerinasko eller andre vårsko.

Den tredje vårlooken vi har ventet lenge på å bruke igjen er lange midiskjørt, gjerne i sort og satengeffekt, med en strikkegenser eller cardigan til. Valg av sko til dette antrekket faller vi alltid tilbake til ballerinas eller sneakers.

Det er lite som sier mer vår enn en deilig rosafarge i skinnene og bittelitt på nesen. Derfor er et av våre beste tips til en ekstra vårglød: topp gjerne den naturlige vårsminke-looken med litt kremblush. Vi har den alltid tilgjengelig i vesken så vi kan ta på litt ekstra, hvis man trenger det, i løpet av dagen.

Sist, men ikke minst er et must have i Isabel Marant-vesken, den perfekte lipbalmen fra Dior.

Ukens ønskeliste

Tweed lignende blazer fra Zara, kr 899.

Hvit klassisk T-skjorte fra Julie Josephine Essentials, kr 1000.

Lyse, rette jeans fra H&M, kr 299 (annonse)

Tresko – sesongens it-sko fra Swedish Hasbeens, kr 1601.

Strikkegenser fra Filippa K, kr 2799 (annonse)

Skinnbukse fra Dante6, kr 2799 (annonse)

Sorte ballerinas i skinn fra Selected Femme, kr 1100.

Vårveske fra Isabel Marant, kr 1799 (annonse)

Dior Addict Lip Glow Balm, kr 350 (annonse)

Fresh ansiktsmaske fra Korres/Vita, kr 349.

Søt cardigan fra & Other Stories, kr 890 (annonse)

Midiskjørt i satengeffekt fra Zara, kr 379.

Powered by Labrador CMS