Det å kunne ta frem vårskoene fra garderoben er en helt egen følelse – enig? Vi husker kanskje spesielt da vi var yngre og mamma tok oss med ut på shopping for å kjøpe nye vårsko. Allerede da var det blant annet Converse, høye som lave, Superga og Vans som sto høyt på ønskelista  – og det gjør de jammen fortsatt.

Selvom de gode, gamle merkene som Converse og Vans alltid er en sikker vinner, er det flere skomerker som har bemerket seg denne våren. Blant annet sneakers fra Veja (de kan minne litt om Vans), og joggesko med robuste såler fra New Balance. Vi liker å investere i et par (eller to) klassiske vårsko når sesongen starter – og det blir jo til at vi bruker dem mye.

Merker som Acne Studios, Isabel Marant og Gucci har også kastet seg på «trenden» med lekre vårsko, og som oftest kaprer de motebildet hver eneste vårsesong.

Vårsko

I anledning French Month finner vi fortsatt masse inspirasjon blant parisienner som stråler i gatene i Paris og som rocker vårsko-trenden. Vi har blant annet helt dilla på looken til denne parisiennen – nemlig litt baggy jeans (som gjerne kan subbe litt i bakken), blazer, sko fra New Balance, accessories og solbriller.

Foto: Imaxtree
En annen stil vi sverger til nå er denne chic-looken. Emilie Lindmark i de perfekte skinnbuksene, blazer, en strikkegenser knytt over skuldrene for en mer vårlig look og en klassisk caps – spot on!

Og sist, men ikke minst – rett fra gaten i Paris, Camille Charriere, spottet av Instagramprofilen @parisiensinparis, i klassiske vårsko fra Nike, én kaffe to-go og munnbind – nåtidens antrekk kort oppsummert.

Shopping: Våre vårsko-favoritter

Vi har plukket ut et lite knippe vårsko-favoritter som vi alltid sørger for å ha et par av i garderoben når vårsesongen starter.

SNEAKERS 2790 ACOTW fra Superga/Miinto, kr 559.

Veja Campo fra Arket, kr 1250. 

 OG Old Skool LX fra Vans/Yme, kr 999. 

Sneakers MX608WT fra New Balance, kr 1099. 

 

Klassiske Converse, kr 649. 

Nike Air Force 1´07, kr 1149. 

Relatert

Trend: Kabelstrikk

Den perfekte looken for vinteren.

Fem fine: Platåsko

Disse trendskoene løfter antrekket til nye høyer.

Slik styler du cargobukser

Dette er trenden som kommer til å ta av i 2022.

Les også

ELLEs Sneakers Guide

Våren nærmer seg og vi har funnet våre sneakers-favoritter, og vi kan nesten ikke vente med å bruke dem...

Shopping: Paris-inspirert vårgarderobe

Vi er klare for å fornye vårgarderoben litt inspirert av disse to antrekkene!

Blazeren alle vil ha nå

Vi rydder gjerne i skapet for å få plass til dette plagget!

Sesongens fineste loungewear

Det er viktig å kle seg behagelig mellom julebord-slagene ...