Lene Orviks fløtepasta med sopp

Oppskrift på verdens beste pasta.

Publisert Sist oppdatert

ELLEs influencer, Lene Orvik elsker fløtesauser og her får du hennes oppskrift på pasta med fløtesaus, sopp og parmesan.

Prøv også: Pasta med blåmuggost

Jeg har alltid vært en sucker for fløtesauser, soppstuinger og alt som har med fløte og sopp og gjøre in general. Parmesan er min aller største favoritt – og alle disse ingrediensene sammen er jo bare himmel!

Denne soppsausen har jeg laget så lenge jeg kan huske – og det var i fjor at jeg begynte å kombinere den med pasta og kjøtt (etter inspirasjon fra Olivia sin Pasta Di Manzo) Jeg har laget med små ravoili puter, med tagliatelle og nå idag med tagliolini fordi de ikke hadde ravioli på butikken. For et par helger siden var jeg på middag hos min venninne Ragnhild – hun laget den nesten lik som min bare med store runde deilige pasta”puter” fylt med et eller annet digg, og roastbiff på toppen! HALLO så godt ♥ Så dette her anbefaler jeg på det sterkeste å lage hjemme. Best med raviolo/pastaputer med fyll!

Du trenger:

  • Ravioli eller taglioni
  • Sopp
  • Smør
  • Salt og pepper
  • Fløte
  • Kjøtt etter ønske (mørbradbiff)
  • Parmesan

Skjær soppen i tynne skiver og stek sammen med smør, salt og pepper. Hell over fløten og smak til med mer krydder om det trengs. Ja, det er så enkelt å lage!

Pastaen koker du selvsagt for seg, og steker kjøttet for seg. Jeg kjøper mørbradbiff av storfe som regel, i dag ble det flatbiff av mørbrad (og lite saus slik maten på bildet ikke skulle drunke – hehee… YES I am a saus-lover! Får aldri nok.)

Dette, sammen med revet parmesan på toppen… Ja, da er det ikke så mye mer man trenger på en stund ♥ Avslutt med frisk persille! YUM!

Les bloggen til Lene Orvik her!

Flere oppskrifter:

Superdigg nachos!

Kremet pasta med laks

Kyllingtaco med syltet rødløk

Powered by Labrador CMS