Har du lyst til å prøve noe nytt og ordentlig godt på grillen idag? Hva med kyllingtacos? Du kan legge alt fra avokadoen, tomatene og paprikaen på grillen for den ekstra gode smaken. Kjapt og enkelt og så innmari godt.

Til kyllingtacos trenger du:

(Til 2 porsjoner)

1 pakke lomper
2 kyllingfileter
3 fedd hvitløk
Ost
Salat
2 lime
1 stor avokado
Koriander
1 stor tomat
Hjertesalat
Tomatsalsa
Crème fraîche

Fristende grillmat i varmen! Foto: Filip Loebbert. 

Slik gjør du:

Kyllingfiletene marineres lett med litt olivenolje, salt, pepper og oppkuttet hvitløk. Grill på begge sider til de er akkurat gjennomstekt. Legg skiver av ost på lompene og varm dem i ovnen til osten er smeltet. Ønsker du myke lomper, kan de tas ut tidlig, vil du ha dem mer stive lar du dem ligge lenger. Kutt et par tomater i biter sammen med litt koriander og limesaft. Avokadoen moses og blandes med en klunk olivenolje, limesaft, koriander, pepper og salt til guacamole. Kutt salat i biter og ha i en bolle. Sett alle skålene på bordet og digg inn.

SYLTET RØDLØK

1 rødløk
3 ss sukker
Hvitvinseddik
Vann

Syltet rødløk er perfekt på tacos og det eneste i denne oppskriften som tar litt tid. Du må ha et par timer, i alle fall. Kutt rødløk i tynne skiver, ha det i en bolle og dryss over 3 ss sukker. Fyll halvparten av skålen med hvitvinseddik og resten med kokende vann, så det dekker løken.Rør litt rundt med en skje og la løken trekke inn i laken et par–tre timer.

Psst! Vi lager ofte vår egen salsa, men det finnes en salsa vi synes er så sykt god at vi ofte kjøper istedenfor å lage selv. Den heter Superbra Salsa og anbefales virkelig.

Velbekomme <3

Relatert

Grunnen til at small talk er viktig

Hvorfor er SMALL talk en så BIG deal?
Billige treningsapper

4 rimelige treningsapper

Trening trenger ikke koste skjorta.
mensen migrene

Trenger du egentlig mensen?

Å droppe å ha mensen kan føre til bedre mental helse, mindre smerter og økt produktivitet. Hvis du på en trygg måte kunne ha stoppa din, ville du gjort det?