mote

Helgens ønskeliste

Vi lar oss inspirere av den parisiske gatemoten.

Publisert Sist oppdatert

Fra 27. februar – 7. mars ble Fashion Week gjennomført i en av verdens vakreste byer (eller, kanskje den aller vakreste).

Paris, selvsagt.

I etterkant av én av de viktigste ukene i motebransjen – hvor motehus presenterer nye kolleksjoner for blant annet forhandlere og innkjøpere, kjendiser, redaktører og influencere – sitter vi igjen med masse inspirasjon. Ikke bare inspirasjon til neste sesongs garderobe (FW 23/24), men også inspirasjon til vårens looks.

Selv om vi tar med oss masse spennende fra catwalkene, er gatemoten vel så interessant. Denne helgen tar vi inspirasjon fra de parisiske gater, og tilfører en «nordisk touch».

Vi elsker en full denim-look, og kjører gjerne dette antrekket i helgen – sammen med noen varme vinterboots og freshe solbriller fra Saint Laurent.

Vi styler antrekket med noen chunky øredobber og en deilig og varm jakke. Vi topper det hele med en «splash» av YSL sin nye duft, Black Opium Le Parfum.

God helg!

Shopping – helgens ønskeliste:

Hvit eyeliner er SÅ fint, og denne fra Dior er høyt pigmentert og enkel å påføre.

Denim on denim – ja, takk! Og gjerne denim som har «det lille ekstra».

Jeans

fra Ganni, kr 2195.

Når det er kaldt ute, er det viktig å gi håret nok fuktighet. Denne masken fra Aveda tilfører rikelig med fuktighet, og lukter himmelsk.

Kaldt ute, koselig inne.

Vinterboots, som også kan brukes gjennom våren.


Denne nye parfymen fra YSL Beauty er rett og slett magisk. Med toner av vanilje, kaffe og kanel, er det en sexy, men allikevel ganske diskret, duft.

Powered by Labrador CMS