skjønnhet

4 duftnyheter som er verdt å få med seg

Én ingrediens bemerker seg spesielt i denne månedens duftlanseringer.

Publisert

Vi går aldri lei av parfyme, og nå som våren snart(!) er i anmarsj, er vi ganske klare for å en ny duft.

Har du fått med deg denne spennende duftingrediensen?

Det blir stadig lansert nye dufter, og vi får like stadig nye favoritter – denne måneden er intet unntak.

Sisley, YSL, D.S. & Durga og Kilian har alle lansert dufter som trolig vil få fast plass på baderomshylla hos mange.

Franske Sisley er en favoritt, både når det gjelder sminke og hudpleie, og har nå lansert seks ulike Eau de Toilette-dufter som alle forteller en helt unik historie. I sortimentet finnes det virkelig noe for enhver smak, men undertegnede forelsket seg i d'Aria-duften.

En fruktig lærduft med krydret ingefær, fersken -og lærnoter. Duften åpner med ulike sitrusnoter og møter lilla ingefær, oliven, fersken og aprikos. I tillegg inneholder den noter av patchouli og vetiver. En supersexy – men allikevel subtil –duft som er perfekt på fest eller på date.

Selv om du ikke har vært «megafan» av de andre Black Opium-duftene, kan vi nesten garantere deg at du kommer til å like denne! Dette har blitt en ny favoritt på ELLE-kontoret! En sexy vaniljeduft, med duftnoter av pære, grønn mandarin, sjasmin, kanel, kaffe og patchouli.

D.S. & Durga

Kommer snart i butikk.

«Pistasj?», tenker du kanskje ... Ja, du så riktig. Pistasj kan virke å være en ny stjerneingrediens (kanskje en ny trend, slik som safran?) og Pistachio fra New York-merket D.S. & Durga leder an. Denne dufter blant annet av pistasj, kardemomme, vanilje og patchouli.

Hvis du liker appelsinblomst, så MÅ du bare teste denne fra Kilian! Den er bare helt magisk. Den åpner med appelsinblomst og jasmin som blandes med honning, vanilje, eikemose og røkelse.

Powered by Labrador CMS