mote

Statement-denim

Vårens hotteste plagg!

Publisert

Viste du at du antakelig har gardroben full av masse it-plagg?

Jeansen har tatt steget fra å være et «kjedelig» basisplagg til å bli selve trendplagget for våren 2023. Denim er – som alle vet – selve limet i hverdagsuniformen, og er en trend og et materiale som bare forsetter å utvikle seg, både i form, farge og styling.

Jeans er et must i enhver garderobe og fortjener en hyllest. For vår– og sommerkolleksjonen til Bottega Veneta brillierte de med faux denim, altså en skinnbukse som så ut som er denimbukse, stylet med en enkel hvit topp og en rutete skjorte. Understatet luksus har aldri sett så kult ut ...

Med denimtrenden har man mye spillerom når det kommer til styling, og dette må man utnytte seg av. Kjør på med dobbel denim, eller style opp den vide denimbuksa med en søt blondetopp på neste date night?

Her er det utallige valg for hvordan man kan implementere de forskjellige trendene inn i en denimlook.

Bottega Veneta SS23
Foto: Courreges SS23
Foto: Ports 1966 resort 23
Foto: Stella McCartney SS23
Foto: Resort Valentino SS23

Denimen denne sesongen kommer i alle farger og fasonger, men fellesnevneren er at jeans har gått fra å være et kjedelig basisplagg til å ha hovedrollen i utallige looks – rett og slett et skikkelig trend-statement i seg selv!

Gå for en denimkjole, eller kanskje et helt denimsett? Eller style opp denimen med alt fra gjennomsiktige bluser til paljetter og sterke farger. Shop fine denim plagg her:

Shopping denim:
Sugen på mer shopping? Klikk her for vårens fineste jakker.

Powered by Labrador CMS