IG Takeover på ELLE

Foto: @Instagram

Har du fått med deg at vi har hatt take over?

Publisert Sist oppdatert

ELLE Norge Instagram Takeover: En rekke kjente profiler har gjestet ELLE sin Instagram de siste ukene. Og det har vært så mye gøy å følge med på!

Du finner alle som har hatt takeover under highlights på Instagram, men her gir vi deg et lite tilbakeblikk...

ELLE NORGE INSTAGRAM TAKEOVER

https://www.instagram.com/p/B-PQciSHCV1/

De siste ukene har vi vært så heldige å ha takeover på ELLE fra komikere som Else Kåss Furuseth og Henriette Stenstrup, artister som Sigrid, Christel Alsos, Maria Mena og Ingebjørg Bratlund og podkastduoen Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø.

Skuespiller Iben Akerlie lot oss få være med på en dag i livet hennes i Stockholm, Ida Gran Jansen bakte kanelsnurrer og Nina Sandbech delte tips om alt fra trening til sminke og klær med oss.

Modell og ELLE-profil Aleksandra Ørbeck Nilssen hadde IG Takeover fra sin hverdag i Namibia i Afrika og Victoria Secret-modell Frida Aasen, delte fra sin korona-hverdag i Monaco.

https://www.instagram.com/p/B-zmOCXiGMP/

Radical Broccoli-søstrene delte sunne tips og triks fra sin hverdag, Maria Waag hadde live yoga på ELLE, den svenske influenseren Therese Hellström hadde takeover fra lockdown i Paris og vår nye ELLE-spaltist Nikoline Anundsen viste oss sine beste og dårligste kjøp fra klesskapet.

Alle disse storyene kan du se når du vil, under våre highlights på vår Instagram som er merket med "Takeover" .

Powered by Labrador CMS