Mest lest på ELLE denne våren

Mest lest på ELLE – våren 2021.

Publisert Sist oppdatert

Sommerferien nærmer seg med stormskritt, og i den anledning har vi laget en liten oppsummering for hvilke saker dere leserne har likt aller best så langt i 2021.

Vi gleder oss til resten av sommeren, og ikke minst til høsten – det skjer mye spennende fremover, så følg med!

På listen over mest mest finnes det alt fra horoskop-saker og underholdning til mote og skjønnhet – i tillegg til intervjuer med norske, folkekjære skuespillerere og musikere.

Mest lest på ELLE 2021:

1. Det store årshoroskopet for 2021

Våre horoskop-saker – både dagens, månedens og årets er en stor hit. I fjor testet NRK.no flere av de største horoskopene i Norge, og vi er stolte av at vårt horoskop kom best ut!

2. Exit sesong 2 og Exit sesong 3

Foto: Fremantle/NRK

Hele Norge hadde Exit-feber når andre sesong av NRK-suksessen hadde premiere i mars. Vi krysser alt vi har for at den tredje sesongen ikke er langt unna!

3. Brunch i Oslo

Foto: Instagram/@juliesmatblogg

Endelig har Norge og Oslo åpnet opp igjen etter lang tid med nedstening, og vi har tipset om våre favoritt-restautanter i hovedstaden.

4. 11 fuktighetskremer som redder huden

Vi har testet et utall fuktighetskremer på markedet i jakten på sunn, myk og glødende hud, og disse 11 ansiktskremene topper favorittlista.

5. Maria Mena og Erle

Maria Mena har et helt spesielt forhold til eksens datter. Les det fine intervjuet om det helt spesielle båndet.

6. Serietips

Foto: HBO Nordic

Strømmetjenestene har fått kjørt seg gjennom hele Covid-19, og vi har tipset om flere av våre favorittserier denne perioden.

I tillegg til seriene i artikkelen (blant annet favoritten 'It's a Sin') har vi tipset om serier som Younger, The Bold Type og diverse krimserieri tillegg til serier og filmer som hyller singellivet.

7. Intervju med Tobias Santelmann

Foto: Henrik Ohsten / Viaplay

– Jeg har aldri gjort det psykologiske aspektet ved en seriemorder før, med en slik stor kontrast mellom det tilsynelatende «vanlige» dagliglivet og et dypt mørke. Personlig liker jeg ofte de skurkene som er menneskelige, det blir umiddelbart mye skumlere.

8. Slik blir kjærligheten i sommer for deg og ditt stjernetegn

Foto: Getty Images

9. Ukens ønskeliste

Foto: Produsentene

Hver mandag skriver vi en ønskeliste med det vi craver litt ekstra fra nettbutikkene – vi har også begynt med helgens ønskeliste, som publiseres hver fredag.

10. De beste solkremene til ansiktet

Foto: Produsentene

Denne lista ble skrevet til påske, men er vel så aktuell nå på sommeren!

Powered by Labrador CMS