Skjønnhet

16. oktober, 2018

11 fuktighetskremer som redder huden din

Glem tørr og gusten hud. Disse ansiktskremene gir deg all fuktighet og glød du trenger for å gå våren i møte.

Merker du, som oss, at hudens fuktnivå synker i takt med temperaturen? Da bør du fortsette å lese. Vi har testet et utall fuktighetskremer på markedet i jakten på sunn, myk og glødende hud, og disse 11 ansiktskremene topper favorittlista. Her er heltene som gjør huden din klar for vår.

Fuktighetsgivende ansiktskrem fra Clarins

Hydra-Essentiel fra Clarins, kr 420.

I denne serien fra Clarins finner du tre ulike fuktighetskremer. En for ekstra tørr hud, en for normal til tørr hud og en deilig gel-variant for normal og kombinert hud. Den gjør akkurat det den lover og gir huden masse fukt og glød uten å føles fet. Den lette teksturen fungerer fint under sminke, og den er også god for dem med sensitiv hud.

 

Naturlig fuktighetskrem fra Dr. Hauschka

Quince Day Cream fra Dr. Hauschka, kr 239.

Lett, mild og mye fukt. Denne fuktighetskremen inneholder en rekke naturlige ingredienser og føles frisk og pleiende, også på sensitiv og tørr hud. Den absorberer raskt og er perfekt å bruke under sminke.

 

Fuktighetskremer: Clinique ansiktskrem

Moisture Surge Clinique, kr 315.

Denne søte godbiten av en ansiktskrem er fullstappet av fuktighet, og gjør huden myk og fresh gjennom hele dagen. Den passer også godt til fet hud, da den inneholder masse hyaluronsyre, men ingen oljer.

 

Fuktighetskremer: Ansiktskrem fra Kiehls Ultra Facial Cream erfaring

Ultra Facial Cream fra Kiehl`s, kr 215.

Noen fuktighetskremer har oppnådd kultstatus, og denne er en av de. Bestselgeren fra Kiehl`s er en mild og fuktighetsgivende ansiktskrem. Den har ingen lukt, er akkurat passe fet, og roer ned og gir fukt til tørr og sensitiv hud, men passer også bra til andre hudtyper.

13 skjønnhetsprodukter vi elsker

 

Fuktighetskrem fra It Cosmetics

Confidence in a Cream™ Transforming Moisturizing Super Cream fra It Cosmetics, ca kr 450.

Det amerikanske merket It Cosmetics blir straks lansert på Kicks i Norge, og en av våre favoritter er denne ansiktskremen. Den er veldig fuktighetsgivende og mild, og legger seg fint under sminken. Teksturen er imidlertid ganske tykk, så du bør la kremen sitte på huden en liten stund før du sminker deg.

 

Fuktighetsgivende ansiktskrem fra Lancome

Visionnaire Creme Day fra Lancôme, kr 700.

Har du tørr hud bør du teste denne. Huden føles gjennomfuktet på et blunk og er lett nok til at du kan bruke den om morgenen, men samtidig rik nok til at den også fungerer om natten, med mindre du har veldig tørr hud. Prisen kan kanskje se litt avskrekkende ut, men du får virkelig det du betaler for.

 

Ansiktskrem fra Ole Henriksen

Truth Advanced Moisturizing Crème fra Ole Henriksen, kr 595.

Det høye innholdet av C-vitamin gjør dette til en perfekt fuktighetskrem for bruk om dagen. Den lette teksturen sørger for at kremen absorberes raskt, og den gir både fukt og glød uten å gjøre huden fet. Også lukter den helt fantastisk!

Har du fått med deg disse fine frisyrene?

 

Ansiktskrem fra Origins

GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer fra Origins, kr 210.

Denne godbiten passer like godt til tørre som fete hudtyper. Den har en forfriskende gel-tekstur som gir masse fuktighet og glød uten å føles klissete eller at legger seg utenpå huden. En skikkelig god budsjettkrem for deg med en hud uten store utfordringer.

Økologisk, svanemerket ansiktskrem fra Rudolph Care

Moisture Delight fra Rudolph Care, kr 480.

Det danske merket Rudolph Care er svanemerket og økologisk sertifisert, og inneholder nøye utvalgte naturlige ingredienser. Dette er en lett fuktighetskrem som pleier huden i dybden og sørger for fukt og glød. Den har en mild lukt, og passer godt også til deg med sensitiv hud.

Derfor bør du bytte til flytende bronzer

Fuktighetskrem Skin Food fra Weleda

Skin Food fra Weleda, kr 119.

Dette geniale multiproduktet redder sprukne lepper, tørre flekker på kroppen, sprukne hender, og ikke minst gir den ansiktet en helt fantastisk glød og gjennomfuktet følelse. Den kjente makeupartisten Katie Jane Hughes sverger til denne kremen under sminke for et ekstra glødende resultat, og vi kan ikke annet enn å si oss enig med Katie i at denne kremen er verdt sin vekt i gull.

 

Fuktighetskremer: Biotherm for sensitiv og tørr hud

Life Plankton Sensitive Balm Day Cream fra Biotherm, kr 465.

Sliter du med veldig tørr og sensitiv hud, bør du sjekke ut denne. Det er en fuktighetskrem med en mild lukt som tilfører huden masse næring og gjør den myk og frisk. Den smarte krukken med doseringsfunksjon sørger for at ingrediensene holder seg effektive lenge, og forhindrer at bakterier kommer inn i kremen.

Relatert