Filmer og serier om singellivet: Etter Valentines Day i forrige uke, og mye kjæresterier, er vi nå klare for å hylle singellivet! Helg og vinterferie nærmer seg med stormskritt og vi har laget en liste over våre favoritter blant filmer og serier om nettopp det å være singel!

Det er så mange bra filmer som får oss til å føle oss bra, selvstendig og rå alene – og den følelsen vil vi gi videre til deg!

Vi går nok en helg og nok en ferie i møte med Covid19-restriksjoner, så det er vel ikke bare vi som har litt ekstra tid til å se en god film, eller fire…

God helg!

7 filmer og serier om singellivet

Girls

Foto: HBO
I denne serien får vi følge en venninnegjeng og livet deres i New York. De prøver nemlig å finne ut av 20-årene og hvem de er (så langt det lar seg gjøre).

Denne serien er selvsagt ikke bare for deg som faktisk er singel, da den tar opp mange forskjellige temaer: alt fra studier og karriere til vennskap og familieforhold.

Den ultimate jenteserien!

Se 6 sesonger av serien på HBO her. 

Sex and the city

Vi kommer oss ikke unna dette smykkeskrinet av en serie med flere sesonger og filmer. Selvfølgelig må vi ha denne på lista!

Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda tar oss med på sine opp- og nedturer rett som det er. Med nydelig garderober, kjærlighetsutfordringer, dyre sko og vesker får vi ikke nok av disse damene.

Se alle sesongene og filmene på på HBO. 

Fått med deg at SATC kommer med ny sesong?

Unge Lovende

Foto: Eirik Evjen/Nrk
Den norske serien tar oss med inn i livet til de tre jentene i 20-årene, Elise, Nanne og Alex, som prøver å følge drømmene sine. I oppturer og nedturer både i karriere, familieliv og kjærlighetsliv blir vi godt kjent med disse rå damene.

Har du ikke sett den enda? Da har du hele 4 sesonger å glede deg til!

Du kan se den på NRK her.

Being 29

Denne danske godserien byr på det beste og det verste fra kjærlighetslivet, med andre ord kjærlighetssorg og gleden ved å bli singel. Med hovedkarakterene og bestevennene Julie og Jesper får vi følge deres liv i 30-årene i både opp- og nedturer.

Vi er helt forelsket i denne serien, og hyller skaperne av serien, Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag – hvis du er i slutten av 20-åra eller starten av 30-åra, er denne en ‘must see’!

Nyt hele 5 sesonger av serien på TV2 sumo. 

How To Be Single

Denne filmen, med ingen andre enn Dakota Johnson og Rebel Wilson, er ikke annet enn ikonisk. Sammen med de to single kollegaene, får bli med på pinlig flørting, one-night stands og romantiske følelser.

Disse to lever virkelige singellivet fullt ut. Skikkelig feel good-singelfilm!

Se filmen på Viaplay. 

Bridget Jones´s Diary

Lykke

Denne har du sikkert hørt om… Men den må jo bare med.

Bridget som er i 30-årene bestemmer seg for å begynne å skrive dagbok om livet sitt som singel og ensom. Replikker som ‘I am enjoying a relationship with two men simultaniously. The first valled Ben, the other, Jerry’ antyder vel at kjærlighetslivet ikke blomstrer til enhver tid. Men det finnes definitivt lyspunkter – enter Mr. Darcy…

Se den på HBO her. 

Likte du denne? Se også, Bridget Jones´s Baby og Bridget Jones: The Edge of Reason.

The Other Woman

Foto: Barry Wetcher/20th Century Fox
Etter at Carly, spilt av Cameron Diaz, finner ut at den perfekte kjæresten hennes er gift, snur livet på hodet. Snart møter hun også på kona hans. Ikke lenger etter dukker det opp enda en elsker… Kona og de to elskerne finner ut at de skal ta hevn! Og det oppstår mye(!) følelser…

Filmen kan du se på Viaplay.

Relatert

Prinsessen

Prinsessen – En tårevåt skildring!

Ny dokumentarfilm om prinsesse Diana som virkelig er verdt å se!
kjendispar

10 kjendispar vi crusher på nå

Disse kjendisparene gir oss sommerfugler i magen nå.
Peter Dundas familie

– Alltid drømt om å være pappa!

Peter Dundas og Evangelo Bousis om foreldrerollen og det å stifte familie.

Les også

8 serietips til vinterferien

Har du streamet alle serier som kan streames? Neida, vi har alltid flere serietips på lager til vinterferien.

Disse seriene ser vi på nå

Skal du benke deg foran skjermen i helgen? Da bør du ikke gå glipp av disse...
Serier september 2019

Dette vil vi se på i helgen!

Kos deg med tente lys, godteri og disse seriene og filmene i helgen.