Kjærlighet ifølge ditt stjernetegn: Drømmer du om en sommer full av kjærlighet? Da er det på tide å la stjernene vise deg veien. I samarbeid med Lisa Stardust har Tinder avslørt detaljer om den kommende sommeren for alle stjernetegnene, mens de også gir råd om alt fra matcher til dater.

Om du vil være på den sikre siden bør du også sjekke månedshoroskopet for juni 2021!

Les også: Stjernetegnene som passer godt sammen

Kjærlighet ifølge ditt stjernetegn –sommeren 2021:

VÆREN (21 mars – 20 april)

Med tanke på at du har lett for å forelske deg, kan det være lurt å chatte, ringe eller videochatte med dine potensielle dates et par ganger før dere møtes IRL. På den måten kan du filtrere ut de beste matchene for deg. Når du føler at det kjennes rett kan dere absolutt møtes face to face. Våg å være kreativ ved å velge en original, personlig og avslappet aktivitet. Hva med litt minigolf for å hjelpe romansen i gang?

Matcher oftest med: Vekten, Jomfruen og Løven.

TYREN (21 april – 21 mai)

Du er åpen for å innlede en dialog med alle du matcher med, noe som innebærer at innboksen din alltid er stappfull. For å lykkes med å oppdage hvem eller hvilke som er dine perfekte matcher, må du få hjelp av vennene dine til å komme på de rette spørsmålene å stille. På den måten kommer du til roten av samtalen og blir bedre kjent med personens personlighet.

Matcher oftest med: Tyren, Vekten og Væren.

TVILLINGENE (22 mai – 21 juni)

Vent med å dele for mye om deg selv til du møter daten din IRL. Du kan holde matchen din på tærne ved å være litt mystisk og skape forventinger når de ser at du har sendt en melding. Daten din kommer til å se frem til å bli bedre kjent med deg når dere møtes, og samtalen kommer til å gå lett. Vær forberedt på en date med mange dype diskusjoner – noe som, ifølge deg, er ideelt.

Matcher oftest med: Skytten, Vannmannen og Krepsen.

KREPSEN (22 juni – 22 juli)

Det er på tide at du kommer ut av skallet ditt – uansett om du leter etter et kort- eller langvarig forhold. Det viktigste er at du ikke er for sjenert til å swipe til høyre eller ta første steget i en match. Våg å være sjarmerende og slide inn i noens DMs og ta initiativ til samtalen. Du trenger ikke å stresse, du kan til og med begynne med en morsom GIF for å bryte isen. Å starte samtalen med en GIF kan faktisk øke sjansene dine for å få svar på Tinder med 30 prosent – og samtaler med en GIF er ofte dobbelt så lange som de uten.

Matcher oftest med: Vannmannen, Steinbukken og Skytten.

LØVEN (23 juli – 23 august)

Oppdater profilen din med bilder og videoklipp som gjør at den aktive livsstilen din kommer frem – det skaper helt klart en interesse hos matchene dine. Gjennom å gi profilen din den kjærligheten den fortjener, tiltrekker du nye matcher, samtidig som du eier kjærlighetslivet ditt på ordentlig.  Visste du at de som ler på sitt første profilbilde har ti prosent større sjanse for å få match?

Matcher oftest med: Vekten, Tvillingene og Væren.

JOMFRUEN (24 august – 23 september)

Du er ute etter mer enn noe tilfeldig denne sommeren, noe som betyr at du må være mer nysgjerrig enn tidligere. Still flere spørsmål om personens liv for å se om de er like interesserte og nysgjerrige tilbake. Å flørte er enkelt, men kjærlighet krever mer. Ikke glem at det er viktig å være tydelig om hva du er ute etter i profilen din – ærlighet varer alltid lengst.

Matcher oftest med: Skorpionen, Væren og Vekten.

VEKTEN (24 september – 23 oktober)

Et førsteinntrykk kan være misvisende. Gi matchen din en ordentlig sjanse før du går videre. Du vet aldri når eller med hvem en romanse kan oppstå, derfor er det viktig å la matchen din vise hvem de er. Det har aldri vært et bedre tidspunkt for å ta tiden til nytte og bli ordentlig kjent med noen på Tinder.

Matcher oftest med: Væren, Jomfruen og Tyren.

SKORPIONEN (24 oktober – 22 november)

Å skape en balanse i hverdagen kan være vanskelig for en skorpion. Men gi det en sjanse – gå inn på Tinder og start samtalen med en potensiell crush istedenfor å fylle kveldene med jobb. Bytt ut Slack med en dating app, og du vil garantert finne én (eller flere) potensielle partnere. Skorpioner swiper mye, men er et av de tregeste stjernetegnene til å svare.

Matcher oftest med: Jomfruen, Væren og Fiskene.

SKYTTEN (23 november – 21 desember)

Det sies at motsetninger tiltrekker hverandre, og det er tydelig koblet til kjærlighetslivet også. Som skytt leter du etter noen som utfordrer deg intellektuelt og akkurat nå vil du møte noen som er spennende. Du er det stjernetegnet som mest sannsynlig vil beskrive deg selv som «spontan» i biografien din. Utfordre deg selv til å lete etter en som ikke nødvendigvis er din type – det vil gjøre møtene deres mer spennende og få deg til å tenke utenfor boksen.

Matcher oftest med: Steinbukken, Vannmannen og Tvillingene. 

STEINBUKKEN (22 desember – 20 januar)

Kjærlighetslivet ditt pleier å gå over på høygir så fort det blir varmere vær, og folk blir ofte tatt av den kommende romantikken. For å legge til rette for deg selv: vær ærlig med hva du egentlig er interessert i, så slipper du stresse med å hele tiden levere det du tror at den andre vil ha. Å være ærlig om hva du leter etter er nøkkelen til en sommer full av kjærlighet for Steinbukken.

Matcher oftest med: Skytten, Vannmann og Tvillingene. 

VANNMANNEN (21 januar – 18 februar)

Du har ingen problemer med å være i et langdistanseforhold, så lenge det er ditt livs kjærlighet du er med. Det kan til og med være en fordel å bli kjent med noen på avstand – så, istedenfor å kun date i nærområdet, utvid horisonten ved å for eksempel bruke Passport-funksjonen på Tinder.

Matcher oftest med: Skytten, Steinbukken og Tvillingene. 

FISKENE (19 februar – 20 mars)

Vær forsiktig når du swiper til høyre og venstre. I et tilfeldig øyeblikk preget av distraksjoner kan du gå glipp av en utrolig match og angre på at du ikke swipet riktig vei (heldigvis finnes det funksjoner på datingapper som gjør at du kan gå tilbake, og gå tilbake). Kanskje gjenopptar du kontakten med en gammel flamme i sommer?

Matcher oftest med: Vannmannen, Krepsen og Steinbukken.  

Denne saken er fra elle.se

Relatert

Dagens horoskop

Dagens Horoskop: Onsdag 20. Oktober

Slik blir din onsdag.
Dagens horoskop

Dagens Horoskop: Tirsdag 19. Oktober

Slik blir din tirsdag.
Dagens horoskop

Dagens Horoskop: Mandag 18. Oktober

Slik blir din mandag.

Les også

Stjernetegnene som passer sammen

Vanskelig å finne den rette? Grunnen kan være enkel, og du bør se mot stjernene for å få svar

Stjernetegnene som passer bra sammen
Stjernetegn Reise

Ville du latt stjernetegnet ditt avgjøre ditt neste reisemål?

Nå skal vi reise så lite som mulig, men her kan du drømme deg bort i historien til ELLEs Radhika Sanghani, som i en måned lot stjernene vise veien i Australia.
Horoskop 2021

ELLEs store årshoroskop for 2021

Spent på hva året bringer? Svaret finner du kanskje i stjernene...

Månedshoroskop: Juni 2021

Slik blir juni for deg og ditt stjernetegn.