True Crime-seriene du bare må se!

Tiger King

Har du fått med deg disse?

Publisert Sist oppdatert

Lyst til å binge en spennende serie i kveld? Netflix har en rekke bra True Crime-serier å by på akkurat nå. Her er våre favoritter.

Les også: Dette kommer på Netflix i april

True Crime-serier - Våre favoritter

Making a murderer

I denne thrilleren fra virkeligheten følger vi to menn som har blitt beskyldt for en grusom forbrytelse de kanskje ikke har begått. Serien har blitt filmet over tretten år og det er både sjokkerende og frustrerende å se hvordan det amerikanske rettsystemet fungerer.

Du finner serien her!

Conversations with a killer: The Ted Bundy Tapes

Nye intervjuer, akrivmateriale og lydopptak fra dødscella bidrar til å skape et fascinerende portrett av den beryktede seriemorderen Ted Bundy som drepte over 30 kvinner i USA på slutten av 70-tallet.

Du finner serien her!

Tiger King

Det er flere tigere i fangeskap i USA enn det finnes tigere i verdens villmark. I denne serien møter vi Tiger King, også kjent som Joe Exotic, dyrehageeieren som ble siktet for å ha prøvd å ta livet av Carole Baskin, en kvinne som har viet sitt liv for at det skal bli ulovlig å ha eksotiske dyr i fangenskap i USA.

Denne spennende dokumentarserien tar oss med på innsiden av en sinnsyk bransje hvor amerikanere avler opp eksotiske dyr for å kunne tjene penger på de.

Du finner serien her!

The Innocence Files

Denne dokumentaren handler om åtte menn som alle er dømt til lange fengselsstraffer i USA, men på feilaktig grunnlag. Vi får et skremmende innblikk i det amerikanske rettssystemet – og hvor lite som skal til før man havner bak lås og slå i amerikanske fengsler. Serien belyser manglende ved det amerikanske rettsystemet. Her møter vi mennesker som har fått friheten sin frarøvet på grunn av upålitelige vitner og advokater som gjør alt for å vinne.

Se traileren her:

https://youtu.be/Cdvy14fdjj8

The Innocence Files har premiere på Netflix 15. April

Powered by Labrador CMS