Disse beauty hacksene får huden din sommerfin

EcoTools er et ledende merke innen økologiske skjønnhetsprodukter, og vi har plukket ut våre skjønne favoritter som får huden til å gløde, og sminkebørstene vi elsker.

Publisert Sist oppdatert

Vi elsker skjønne skjønnhetsrutiner som får huden vår til å gløde, detoxe kroppen og verktøyet som får sminken til å blende bedre.. Jepp, vi har oppgradert både baderomshyllen og sminkepungen med godbiter fra EcoTools -et grønt og vegansk merke!

EcoTools er et ledende merke innen økologiske skjønnhetsprodukter, og i tråd med den grønne utgaven vår av Magasinet har vi plukket ut våre favoritter: Man må preppe huden hver dag, og huden blir klarere og mer glødende med disse enkle beauty-hacksene:

Først tørr-børster man kroppen, da får man bort døde hudceller og får i gang blodsirkulasjonen. Dette er avgiftene på kroppen tillegg til at man får silkemyk hud. En annen ELLE-favoritt er denne vaskehansken fra EcoTools, da den hjelper daglig å skrubbe bort døde hudceller på kroppen og gir fin glødene hud! Perfekt å ha med nå i feriekofferten Ansiktssvamp er laget for å fjerne smuss, sminke og olje og kan brukes av de med sensitiv hud, bare ta den i vann til den er myk og masser ansiktet ditt. Voila, ren på 1-2-3 Ansiktsrensebørste er stort i Frankrike, og ikke uten grunn. Denne renser porene og gir en mild eksfoliering, perfekt å bruke nå på sommeren da solkrem er vanskelig å fjerne og kan skape urenheter og utbrudd.

Dette er sminkekostene vi må-ha i sminkepungen, ikke nok med at børstene er veganske og ikke testet på dyr, er de i tillegg supersofte og får sminken til å blende fint inn i huden! Her er kostene vi elsker:

Denne sommerferien tar vi med oss dette reisekittet med 4 børster en stor man kan bruke til bronzer og pudder, en som er til å blende, to øyesminkebørster -en til å lage liner og en til å lage perfekt skygge! Vi elsker også dette øyesminkekittet bestående av 4 børstehoder på to koster -genialt å ha med på tur! Her får du børster til å shade, definere, blende og smudge! En highlighter kommer ikke til sin rett uten en perfekt highlightsbørste, og denne gjør trikset ved at den etterlater perfekt mengde pudder på kinnbeina dine. Hello GLOW! En foundation kost er også et must, og det er og en blushbørste og contouringbørste -det ultimate skjønnhetskittet! Produktene kan kjøpes på utvalgte Apotek1 butikker og EnklereLiv rundt om i landet. Og nettbutikkene som selger disse prisvinnende børstene er Blush.no, Blivakker.no og coverbrands.no.

Powered by Labrador CMS