Kultur

Dette er de beste rewatch-podcastene

Disse rewatch-podcastene lover massevis av nostalgi og humor du ikke vil gå glipp av.

Med disse 5 får du en perfekt dose både nostalgi og humor!

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke rart at podcaster er en storfavoritt blant så mange av oss - en god episode på øret er like digg både når du er på farten og når du skal slappe av. 

Enten du er av typen som foretrekker true crime som gir gåsehud, nyhetsinnslag som holder deg oppdatert eller artige episoder som får deg til å humre på trikken, er det nok av podcasttyper å velge i. 

Når det er sagt, er det én podcasttrend som har holdt seg hot – og det er såkalte rewatches

En lang rekke kjendiser har startet podcaster hvor de mimrer tilbake og ser serier de selv har spilt i, episode for episode. Hei, nostalgi! Det betyr massevis av artige fun facts om både serien og hele gjengen som var med, og i tillegg, en skikkelig oppdatering på hva folk fra serien har gjort siden sist og hva de gjør nå. 

En rewatch-podcast er intet mindre enn perfekt underholding. Disse fem fra favorittseriene våre er det verdt å sjekke ut.

Les også: 10 filmer som varmer i vinterkulda. 

XOXO med Jessica Szhor

Kom vi oss egentlig helt over Gossip Girl? Det var mildt sagt en ikonisk serie, og selvsagt måtte den få en rewatch-podcast. Jessica Szhor, som spilte Vanessa, tok styringen og har gjort et dypdykk ned i Gossip Girl-universet igjen.

Underveis har hun så absolutt fått med seg de store navnene på gjestelisten. Det er bare å glede seg til å høre fra Chace Crawford som spilte kjekkasen Nate, Kelly Rutherford som spilte den elegante moren Lily, og Ed Westwick som spilte ikoniske Chuck Bass. 

Drama Queens med Hilarie Burton Morgan, Sophia Bush og Bethany Joy Lentz

Om du var en av veldig mange One Tree Hill-fans, er denne podcasten et must. De ganske rå damene som spilte den ikoniske trioen Peyton, Brooke og Hayley har beholdt vennskapet i alle år - og går skikkelig i dybden i denne podcasten. De avdekker rykter, åpner opp om kjipe opplevelser med sjefen og deler personlige minner. Sjansene er store for at du kommer til å le høyt av denne podcasten.

I tillegg, inviterer de støtt og stadig flere av sine gode venner og tidligere medskuespillere - blant annet Danneel Harris som spilte Rachel, Antwon Tanner som spilte Skills, James Lafferty som spilte Nathan og Barbara Alyn Woods som spilte Deb. 

Denne podcasten kommer med feelgood-garanti!

I Am All In med Scott Patterson

Husker du Luke fra Gilmore Girls, med flanellskjortene og capsen bak fram, like godt som oss? Da er det ikke feil å ha Scott Patterson, som spilte rollen som Luke, på øret mens han går gjennom serien - som han faktisk ikke har sett før selv!

Mens han gjennomgår serien, diskuterer han flere av episodene med gjester - både fans av serien og folk fra castet.

Les også: Disse bøkene leser vi nå! 

Welcome to the OC, Bitches! med Rachel Bilson og Melinda Clarke

Da The OC gikk på TV fra 2003 til 2007, var vi mange om å sitte klistret til skjermen. Det var nok av underholdning i serien som viste "det perfekte" California-livet, og kunne by på massevis av intriger blant både tenåringer og voksne. Var du team Seth eller team Ryan, forresten?

Med denne podcasten har hovedrollene Rachel Bilson, som spilte it-girl Summer og Melinda Clarke som spilte Marissas mor, åpnet døren inn bak kulissene på vidt gap. Sammen med en drøss av ulike gjester, går de gjennom episodene i serien.

Welcome to Our Show med Zooey Deschanel, Hannah Simone og Lamorne Morris

Hvis du også hadde en obsession på morsomme og kleine New Girl, er dette en podcast du ikke vil gå glipp av. Tre av skuespillerne bak noen av seriens hovedroller - Jess,  Cece og Winston - bringer virkelig kollektiv-stemningen tilbake med denne rewatch-podcasten. Her skravler de om alt og ingenting som har med serien å gjøre, og har naturligvis hatt med seg mange flere fra New Girl-teamet i studio underveis.

Les også: 8 julegavesett vi ønsker oss i år

Powered by Labrador CMS