skjønnhet

8 julegavesett vi ønsker oss i år 

De perfekte julegavene innenfor skjønnhet. 

Publisert Sist oppdatert

Julen nærmer seg og julegavene skal handles inn. Vi har alle noen «til den som har alt»-julegaver å kjøpe, og gaveesker er et fint alternativ. Vi har samlet noen av våre gaveeske-favoritter, som er hakket mer luksuriøse. 

Duftlys er noe de aller fleste liker, og dette settet fra Diptyque er en luksuriøs julegave som varer langt ut i 2024. 

Den superpopulære mascaraen fra Sensai er en fin gave til alle som er glad i sminke. Her får man også en renseklut som fjerner alt av sminke og smuss. 

The Legend of the Dragon-serien fra Rituals lukter helt himmelsk, og dette settet er den perfekte julegaven. Duftlyset holder lenge og gir masse – men allikevel dempet – duft til et rom. 

Den nye Prada Paradoxe-duften har blitt en ny favoritt for mange i år, og i denne gaveesken får man duften i både liten og stor variant. Den lille er helt perfekt å ha med i veska eller på reise. 

Gold Lust-serien er en av de mest populære hos Oribe, og her får man tre av produktene i ett sett. 

Apropos populære hårpleieserier ... Iles Formula! Flere i ELLE-redaksjonen har lagt sin elsk på disse produktene, som er den ultimate julegaven til absolutt alle. 

Vi fortsetter med sjampo og balsam med dette gavesettet fra Maria Nila. Alle trenger sjampo og balsam, så det er en perfekt gave! Selve boksen her er også superfin, og kan brukes til oppbevaring i etterkant. 

Westman Atelier har sluppet flere Holiday-sett denne sesongen, og dette Trio-settet med tre glød-produkter, er en skjønnhets-junkies drøm! 

Her er årets beste mascaraer. 

Les mer om skjønnhet her

Powered by Labrador CMS