På pannekakedagen, også kalt fetetirsdag, er det selvfølgelig et must å lage pannekaker.

Du kan enten lage gode, gammeldagse pannekaker og servere med blåbær, bacon, sukker med suppe til. Eller så kan du lage pannekakene til dessert.

I dag går vi for Gitte & Filips hjemmelagde pannekaker med ekte karamell. 

Dette trenger du: 

2 dl hvetemel 

1 dl sammalt hvetemel 

6 dl melk 

3 ss smør 

3 egg 

Smør til steking 

Karamellsaus med ristede mandler (kjøpt på La Chambre aux Confitures i Oslo)

 

Slik gjør du det: 

Bland det tørre og tilsett melk, smør og egg. La svelle i 15 minutter før du starter stekingen.

Server med karamellsaus, eller annen topping etter ønske.

NYT!

Se flere oppskrifter på bloggen til Gitte & Filip!

 

Flere oppskrifter på pannekaker:

Camilla Pihls bananpannekaker

Grønne pannekaker med spinat

Bananpannekaker med cashewnøttsmør og bær

 

Relatert

Stjernetegnene som passer sammen

Vanskelig å finne den rette? Grunnen kan være enkel, og du bør se mot stjernene for å få svar

Stjernetegnene som passer bra sammen
tørst symptom

Er du ofte tørst? Da burde du sjekke dette…

Her er åtte mulige årsaker til at du er tørst.
gressenka

Gressenka

Fredagsjenta har fått smake på livet som gressenke.