Dagens Horoskop: Onsdag 11. Desember

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en hendelsesrik tirsdag der du argumenterer for å drive igjennom en idé som hverken er spesielt gjennomtenkt eller bra. For deg handler det mer om at du vil vise at du kan selge inn et prosjekt enn det handler om selve oppgaven.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir litt treg, men den blir allikevel koselig. Du har hatt mye å gjøre den siste tiden og du har behov for en dag hvor du kan stresse helt ned. Etter lunsj tvinges du til å øke tempoet enda mer fordi du glemmer en viktig deadline du har. Om kvelden hjelper du en venn eller slektning.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er var på å vise hvem du egentlig er ovenfor en sjef i dag. Du vil at han/hun bare skal se dine positive sider, så du gjemmer det som er negativt når dere jobber sammen. Du har en langsiktig plan for din karriere og den begynner med at sjefen din stoler fullstendig på deg og dine kunnskaper.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å få til et møte en venn, men han/hun er som vanlig opptatt. Først blir du såret og litt fornærmet, men når du får perspektiv på ting, så innser du at denne personen faktisk ikke kunne ha endret på planene sine, selv om han/hun ville det.

Løven 23/7-22/8

En venn av deg er åpenbart forelsket. Han/hun viser ikke sine sanne følelser spesielt tydelig, men du kjenner vennen din så godt og du ser de små signalene som han/hun umiddelbart sender ut.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vill finne den perfekte julegaven til en venn, men du vet at tiden er i ferd med å renne ut og du har ingen som helst idé på hva du skal kjøpe. I dag kommer en uventet hendelse og tilfeldigheter til å spille en stor rolle. Du kommer til å få en idé til den beste julegaven ever.

Vekten 23/9-22/10

I dag prøver du å overtale en slektning til å være litt mer vågal når det kommer til relasjoner. Du ser at han/hun er interessert i en viss person og at det finnes en gjensidig interesse der, men ingen vil ta det første steget og det gjør deg litt gal.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har på følelsen av du holder på å bli syk, og gjør alt du kan for å unngå det. Ingefær, hvitløk og varme dusjer, uansett hvilke kjerringråd du prøver deg på, så kommer det ikke til å hjelpe. Kroppen din sier i fra og det er bare å lytte til den.

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen blir effektiv og du får uvanlig mye å gjøre. Kanskje er det fordi en flørt på jobb er bortreist eller syk, som gjør at du kan fokusere mer på arbeidsoppgavene dine og mindre på å flørte.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir litt treg, men den blir også veldig givende. For deg er denne dagen slutten på det hverdagslige. Fra og med i morgen kommer du til å gjøre noe som viker fra din vanlige jobb. Kanskje er det snakk om en weekendreise, et kurs eller noe annet spennende.

Vannmannen 20/1-18/2

En kollega sier imot deg ovenfor sjefen din i dag og du blir veldig opprørt og føler deg overkjørt. Du vet at kollegaen din ikke mener noe ille med måten den oppfører seg på, men det hindrer deg allikevel ikke fra å bli såret.

Fiskene 19/2-20/3

Du pleier ikke ha så lett for å bli ordentlig godt kjent med nye personer, men den siste tiden har du knyttet til deg et flertall av personer på en mer grunnleggende og inngående måte enn du har gjort på mange år. Dette er vennskap som kommer til å vare en livstid.

Powered by Labrador CMS