Dagens horoskop torsdag 27. oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen blir en ganske så travel dag, det er så mye som forventes at du skal bli ferdig med. Kanskje smart å strukturere opp dagen, slik at den blir mer overkommelig. Kvelden kan by på litt forandring og noen nye ansikter.

Tyren 20/4-20/5

I dag kan du fort falle inn i gamle vaner. Du har en tendens til å legge alle problemer til side og fokusere på nåtiden i stedet. Ditt fokus og et urokkelig ønske om å gjøre det beste ut av en hver situasjon, gjør torsdagen til en hyggelig dag.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag må du ta ansvar for noe som faktisk ikke har noe med deg å gjøre. Dette plager deg, for det betyr at du må akseptere konsekvensene av en annen persons handlinger. Kvelden handler om gode miljøvalg.

Krepsen 21/6-22/7

Du har problemer med å fokusere på én ting om gangen. Når det er mye, skaper det rot i hodet fordi du ikke vet hvordan du skal strukturere alt. Du har en meget grundig og systematisk kollega. Ta gjerne råd fra denne personen.

Løven 23/7-22/8

Du er villig til å satse en større sum på deg selv i dag. Det handler om noe du har ønsket deg lenge og som du enten har spart opp til eller som du først nå har hatt råd til. Det blir en hverdag med følelse av luksus. Kvelden handler om å kose seg hjemme.

Jomfruen 23/8-22/9

Hvis du er nyforelsket, setter det sitt preg på nesten alle valg du tar akkurat nå. Du velger venner til fordel for dine kjære, og dette kan vekke noen opprørte følelser hos en venn i dag. Dere har aldri tid til hverandre i disse dager, og det påpeker han/hun for deg i dag.

Vekten 23/9-22/10

Denne torsdagen prøver du å ta en rasjonell avgjørelse, men det er ikke så lett som det høres ut. Problemet ditt er at denne avgjørelsen ikke bare handler om deg, og de andre involverte er ikke like objektive i sine meninger som deg.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er i et strålende humør denne torsdagen, og hverken dårlige nyheter eller dårlig vær, kan sette deg ut av balanse. Den fantastiske energien kommer fra solen, som påvirker tegnet ditt på den beste måten. Kvelden handler om å gi seg hen fullt og helt.

Skytten 22/11-21/12

Du skylder en feil på noen andre i dag, noe som vekker sterke følelser. Det er ikke det at feilen er helt og holdent din, men du er ikke akkurat uskyldig heller. Kvelden handler om å være svært restriktiv når det gjelder utgifter av ulike slag.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen går treigt og du irriterer deg over at ting ikke går din vei. Når du tar deg sammen, innser du at du faktisk ikke har mye å være opprørt over, men at ting er ganske bra. Kvelden blir fantastisk koselig og handler om et ekte vennskap.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ganske sliten denne torsdagen, og det blir ikke bedre om du er på farten hele dagen og langt utover natten. Akkurat nå skjer det mye arbeidsmessig og det krever mye tilstedeværelse fra deg. Det blir ikke mye søvn denne natten.

Fiskene 19/2-20/3

Du tilbringer tid med mennesker som får deg til å smile, det er den beste måten å takle de litt tyngre delene av livet ditt på. Akkurat nå fungerer du som en støtte og venn for en person som ikke har det så bra. Det kan dreie seg om psykisk eller fysisk sykdom.

Powered by Labrador CMS