7 sommerlige blazere

Foto: Instagram/@fakander, Produsenter

Et anvendelig plagg du alltid bør ha i sommergarderoben!

Publisert Sist oppdatert

Blazeren har på mange måter blitt et baseplagg, og har for mange fått en fast plass i garderoben – spesielt gjennom høsten og vinteren. Men – blazeren hører like mye hjemme i sommermånedene, spesielt de i lyse pasteller, hvitt og beige. Hvis blazaren kommer i lin, er det også et lite pluss, da dette stoffet puster godt og dermed ikke blir så klamt på sommeren.

Til hverdags, style blazeren til noen avslappede jeans, hvite sneakers og en enkel t-skjorte. Hvis det er skikkelig varmt kan du bytte ut jeansen med et kort skjørt eller en sykkelshorts. For en skikkelig laidback og fresh sommer-vibe: sykkelshorts (eller vanlig shorts), magetopp, flip-flops og stråveske!

Til fest er det fint å slenge blazeren over en enkel sommerkjole, og toppe det hele med noen hvite sandaler, store statement-øredobber og en fin stråveske.

For en sommerlig kontor-look (for deg som er tilbake på kontoret), kan du for eksempel gå for en fin, hvit linbukse, loafers og en hvit t-skjorte til blazeren. På ordentlig varme dager kan du bytte ut buksa med litt lenger bermuda-shorts eller et langt, blomstrete skjørt.

Foto: Instagram/@imitaz

Emelia Lindmark har stylet sin beige blazer med jeans, hvite sneakers, en enkel, hvit t-skjorte og en mini-veske. I tillegg har hun stylet loopen med noen freshe solbriller – se våre 70s-favoritter her.

Shopping – sommerblazer:

Hvit linblazer fra &Other Stories, kr 990 (annonse).

Olivenfarget blazer fra Frankie Shop/Net-a-porter, kr 3.596.

Rosa linblazer fra Zara, kr 999.

Gul linblazer fra H&M, kr 399 (annonse).

Blazer fra Samsøe Samsøe, kr 2.799.

Gul blazer fra Notes du Nord, kr 2.899 (annonse).

Tweed-jakke fra Acne Studios, kr 6.100.

Powered by Labrador CMS