Statement-øredobber: Vi vil pynte oss mer enn noen gang, og ingenting roper disco og fest som et par statement-øredobber.

Nå som sommerværet endelig er her, og vi begynner å skimte lyset i enden av Covid-tunnelen er det ingenting vi heller vil enn å pynte oss igjen. Vi gjenoppstår som bedre, og mer pyntede versjoner av oss selv – og det er ingen grunn til å spare på kruttet.

Statement-øredobber er det perfekte tilbehøret om sommeren. Det kan dresse opp en hvit oversized lin-skjorte og jeans-shorts, gjøre sommerkjolen enda mer feminin eller strand-looken mer ekstravagant! Med en stråveske på armen, og et par freshe solbriller på nesen blir looken komplett!

Statement-øredobber

Perler er en av sesongens store trender, og disse oser virkelig av sommer! Vi vil style dem til knallfargede party-looks og bohemske linkjoler med stropper.

Eliou statement-øredobber-2800kr
Foto: Eliou

Øredobber med skjell og perler, 2800 kr

Miss Mathiesen er kjent for sine statement-øredobber, og disse får oss til å ville danse salsa nedover gatene i Barcelona, eller ligge på en solseng med stor stråhatt på Ibiza.

Miss Mathiesen
Foto: Miss Mathiesen

Øredobber med perler og glitter, 2500 kr

Det er noe med Isabel Marant og sommergarderoben. Lette bluser med volanger og paisley-print, røffe denim-shorts og superfeminine kjoler… Og disse øredobbene da? Som et fossefall av glitter – man får jo bare lyst til å danse?

isabel marant statement-øredobber
Foto: Isabel Marant

Statement-øredobber med strass, 4799 kr

Pearl Octopuss.y er et av de norske merkene som også har fått internasjonal anerkjennelse, og som inspirerer oss til å glitre mer i hverdagen. Denne blåfargen er dessuten helt magisk, og de store barokkperlene er mer trendy enn noen gang!

pearloctopussy statement-øredobber
Foto: Pearl Octopuss.y

Blå regnbue med perler, 2800 kr

Vi vet at blomsterprint hører sommeren til, men hva med blomster i ørene? Disse gir gode 80-talls vibber, og kan styles med nesten hva som helst. Looken blir ekstra chic med en lav hestehale eller knute i håret.

JENNIFER BEHR
Foto: My Theresa

Store blomster i gull, 2500 kr

Relatert

HobNob

HobNob x Gina Tricot

Dette er kolleksjonen vi vil ha på oss hver helg fremover.

Trench med en tvist

Den klassiske trenchcoaten er «tilbake»...med noen justeringer!
Hailey og Justin Bieber på Met-gallaen

Ut denne helgen? LBD is back!

Vi vil gjøre som Hailey Bieber og gå for en klassisk, svart look på neste date night...

Les også

Dagens craving: Perleøredobber

I dag vil vi pynte sommerkjolen med søte øredobber!

Gule kjolefavoritter

Kle deg i fargen som får deg til å skinne om kapp med solen!