Sleepers: Denne sommeren styler vi både badetøy, lindress og sommerkjoler med naturgummi. 

I fjor lanserte FWSS-gründere Nina Granerød og Frode Grønvold, Radical Broccoli-søstrene Susanne og Anette Bastviken, og skoentreprenør og agentureier, Tor Marius Engen, skomerket Sleepers. Idéen ble skapt ut av et ønske om å tilby et bedre alternativ til en av verdens mest solgte sandaler, og en felles interesse for design og miljø.

Sorte Sleepers
Foto: Sleepers

En solskinnshistorie

Sleepers er rett og slett plantebaserte sko laget av nedbrytbar naturgummi. Naturgummi er sevjen fra gummitreet som tappes gjennom et lite snitt i barken med en spesialkniv. Det tappes kun en begrenset mengde fra hver tre hver dag (ca 20 – 30 gram), slik at treets naturlige kretsløp ivaretas.

En ting er at naturgummi er fordelaktig fra et miljøperspektiv, fremfor syntetisk gummi som fremstilles av biprodukter fra oljeindustrien, men det er også genialt for oss som bruker det. Naturgummi puster, former seg etter foten, og er enkelt å rengjøre – Vinn-vinn for både planeten og oss.

Nylig kom også nyheten om Sleepers vil bli å finne hos den svenske giganten & Other Stories. Etter et år preget av dårlige nyheter, og det spesielt for motebransjen, er dette en etterlengtet suksess-historie, og vi gleder oss til å følge dette norske merket videre.

Sleepers har nettopp sluppet sin andre kolleksjon, samt et samarbeid med norske Envelope.

Brune Sleepers

Brune tapered, 399,-

Gule tapered, 399,-

Årets sommerlook

Vi planlegger å tilbringe majoriteten av sommeren iført et par Sleepers! Det elegante og klassiske designet gjør flip-flops til sandalene som passer til alt.

Så fort været tillater det vil vi style våre Sleepers med maxikjole og oversized blazer, en avslappet dress i lin, eller med en enkel slip-dress eller kaftan. Det beste av alt er at sandalene vi ønsker oss aller mest denne sommeren heller ikke koster skjorta, og derfor blir det muligens to par – sort og lavendel kanskje? Eller brune og orange? Eller kanskje hvite og gule?

Rosa Sleepers

Rosa slim, 399,-

Hvite tapered, 399,-

Sjekk ut Sleepers på Instagram her!

Relatert

HobNob

HobNob x Gina Tricot

Dette er kolleksjonen vi vil ha på oss hver helg fremover.

Trench med en tvist

Den klassiske trenchcoaten er «tilbake»...med noen justeringer!
Hailey og Justin Bieber på Met-gallaen

Ut denne helgen? LBD is back!

Vi vil gjøre som Hailey Bieber og gå for en klassisk, svart look på neste date night...