kultur

Seriene vi strømmer nå

Dette er seriene vi ser på nå...

Publisert Sist oppdatert

Serietips 2023: Trenger du litt underholdning i hverdagen, eller vil du binge en spennende serie som virkelig får deg klistret til skjermen. Dette er seriene ELLE-redaksjonen strømmer akkurat nå.

Psst! Artikkelen oppdateres fortløpende.

Les også: Dette er seriene vi strømmet i 2022!

Seriene vi vil strømme i 2023

Shining Girls

I dette thrillerdramaet møter vi Elisabeth Moss (kjent fra The Hand Maid´s Tale) i rollen som Kirby Mazrachi – som overlevde et brutalt overfall hun aldri har kommet over. Flere år senere viser det seg at det kan være snakk om en seriemorder som stod bak. Hun teamer opp med veteranreporter Dan Velazquez for å finne svar og for å avsløre en eventuell farlig morder.

Du finner serien på Apple +.

Basic Bitch Sesong 4

16. mars var det premiere på siste sesong av den norske serien Basic Bitch med den nydelige firerbanden Emilie Skolmen, Karin Klouman, Kristine Aure Grændsen og Ada Otilde Skjong Eide.

Humordramaserien Basic Bitch handler om fire ganske vanlige jenter som kunne flyttet til Oslo med ambisiøse #lifegoals og ustoppelig karrieredrive, men som heller foretrekker en komfortabel tilværelse hjemme i Tønsberg. Jentenes livsfilosofi er enkel: Ha det fett så lenge man kan, stå sammen gjennom opp-og nedturer – og aldri glem at det er bedre å være en nier i Tønsberg enn en firer i Oslo.

Strøm serier her.

Sex Life Sesong 2

Er du på team Cooper eller Brad? Ville du hatt et semi-lykkelig liv med mannen din eller et lidenskapelig sexliv med en på si?

Sex Life er tilbake med ny sesong, og noe sier oss at denne sesongen kommer til å bli like hot. Uten å røpe for mye hvis du ikke har sett sesong 1, så kommer nok denne serien til å vekke et par lidenskapelige følelser i deg.

Du finner serien på Netflix.

The Last of Us

The Last of Us er en post-apokalyptisk og zombie-infisert serie hvor vi møter hardhausen Joel spilt av Pedro Pascal som tar seg av foreldreløse Ellie (Bella Ramsay).

Etter at sivilasjonen har blitt ødelagt av en global pandemi, tar en hardbarka overlevende ansvar for en 14 år gammel jente som kan være menneskehetens siste håp.

Du finner serien på HBO Max.

Dopamin

Denne danske serien binget vi i helgen! I hovedrollene finner du Josefine Pettersen, bedre kjent som Nora i Skam og den danske skuespilleren Jonathan Harboe.

Voksenlivet har slukket gnisten mellom Maiken og Jacob, men alt forandres når norske Ida kommer inn i livene deres. Den pene og fargerike norske sykepleieren puster nytt liv i Maikens ellers så fornuftige hverdag – både på sykehuset og i privatlivet.

Du finner serien på HBO Max.

Last: Jøder

Ta deg tid til å se denne gripende dokumentarserien om hva som skjedde med norske jøder under andre verdenskrig. Last: Jøder er fremstilt på en måte som fanger deg allerede fra første sekund. En tankevekker som gir deg perspektiv på livet, disse skjebnene fortjener å bli snakket om. I hjertet gjemt, aldri glemt.

26. november 1942 blir 529 jødiske menn, kvinner og barn sendt med et skip fra Oslo. Hva skjedde med jødene her, i våre gater? Tidsvitner forteller.

Du finner serien på NRK TV.

Blodsbrødre

I denne serien følger vi politimannen Moaz, som etter noen år i tjenesten overføres fra Oslo vest til drabantbyen øst i Oslo, hvor han selv har vokst opp. Der skal han delta i bekjempelsen av den kriminelle gjengen Enemiez.

Moaz bærer imidlertid på en hemmelighet: Han var selv medlem av Enemiez før han flyttet som 15-åring, og den nåværende gjenglederen Rami, var hans beste venn. Rami kjemper for å beholde kontrollen over drabantbyen, og tvinger Moaz til å bli deres kontakt på innsiden av politiet. Etter hvert vikles Moaz stadig dypere inn i gjengens nett, og slites mellom lojaliteten til politirollen, og til bestevennen som han står i fatal gjeld til fra oppveksten.

Du finner serien på TV2 Play.

The Recruit

Denne spenningsserien passer perfekt å se med kjæresten eller en venn og vi smelter helt av kjekkasen Noah Centineo og hans litt dorky rolle i serien.

En nyansatt advokat i CIA kastes hodestups inn i den farlige internasjonale spionverdenen når en tidligere agent truer med å avsløre byråets hemmeligheter.

Strøm serien her

MADOFF: The Monster of Wall Street

Madoff: The Monster of Wall Street avslører sannheten bak Bernie Madoffs beryktede Ponzi-svindel på 64 milliarder dollar. Den største i historien og som knuste livene til så mange mennesker som hadde satt sin lit til den ærede Wall Street-statsmannen.

Denne firedelte dokumentarserien er basert på varslere, ansatte, etterforskere og uttalelser fra Madoff selv. Serien har en underholdende økonomisk thriller-tone og avslører også en ramme av medsammensvorne og et finanssystem som var villig til å lukke øynene for Madoffs mistenkelige oppførsel, og utløser det åpenbare irriterende spørsmålet: Kan en så åpenbar og destruktiv svindel skje igjen?

Serien har premiere på Netflix 4. januar

Gossip Girl Sesong 2

Har du fått med deg "nye" Gossip Girl? Sesong 2 kom i 2021, og nå er sesong 2 her med ny episode hver torsdag.

Du kan forvente deg intriger og komplisert kjærlighet i ekte Gossip Girl stil når du nå får følge livene til en helt ny vennegjeng anno 2022 på Upper West Side.

Du finner serien her.

Ginny & Georgia Sesong 2

Vi virkelig ELLEsket sesong 1 av Ginny og Georgia og gleder oss allerede til å binge sesong 2.

Serien har premiere torsdag 5. januar

Powered by Labrador CMS