kultur

Lily-Rose Depp i sin aller første hovedrolle

Foto: Mike Marsland/Getty Images

Som vi gleder oss til denne serien.

Publisert

Som datter av Johnny Depp og Vanessa Paradis, var det ingen vei utenom underholdningsbransjen for Lily-Rose Depp. 23-åringen fikk vel nærmest entertaining inn med morsmelka, og har tatt filmbransjen med storm – og tilsynelatende knusende ro.

Den fransk-amerikanske skuespilleren begynte karrieren i 2014 med horror-komedien Tusk, og har siden det blant annet spilt i Planitarium (2016), The Dancer (2017), A Faithful Man (2018) og The King (2019). I sistnevnte spilte hun blant annet mot Hollywood-sensasjonen og hjerteknuseren Timothée Chalamet, som hun også senere endte opp å ha en nokså offentlig romanse med.

Foto: Samir Hussein/WireImage/Getty Images

I disse dager er hun aktuell med The Idol – en serie skapt av Abel «The Weeknd» Tesfaye, Reza Fahim og Sam Levinson (Euphoria) for HBO.

Dramaserien, som har premiere i starten av 2023, handler om en selvhjelpsguru og leder av en moderne kult (Tesfaye), som utvikler et komplisert forhold til en kommende stjerne (Depp).

Ut ifra traileren å dømme, blir dette et drama verdt å få med seg – og like spennende blir det å se Lily-Rose i sin aller første hovedrolle. Kanskje er det den første av mange …

The Idol har premiere på HBO Max 4. juni.

Trenger du flere serietips? Her er seriene vi strømmer nå.

Powered by Labrador CMS