kultur

Seriene vi strømmer i 2023

Dette er seriene vi skal se i 2023!

Publisert Sist oppdatert

Serietips 2023: Trenger du litt underholdning i hverdagen, eller vil du binge en spennende serie som virkelig får deg klistret til skjermen. Dette er seriene ELLE-redaksjonen vil se i 2023.

Les også: Dette er seriene vi strømmet i 2022!

Seriene vi vil strømme i 2023

Dopamin

Denne danske serien binget vi i helgen! I hovedrollene finner du Josefine Pettersen, bedre kjent som Nora i Skam og den danske skuespilleren Jonathan Harboe.

Voksenlivet har slukket gnisten mellom Maiken og Jacob, men alt forandres når norske Ida kommer inn i livene deres. Den pene og fargerike norske sykepleieren puster nytt liv i Maikens ellers så fornuftige hverdag – både på sykehuset og i privatlivet.

Du finner serien på HBO Max.

Last: Jøder

Ta deg tid til å se denne gripende dokumentarserien om hva som skjedde med norske jøder under andre verdenskrig. Last: Jøder er fremstilt på en måte som fanger deg allerede fra første sekund. En tankevekker som gir deg perspektiv på livet, disse skjebnene fortjener å bli snakket om. I hjertet gjemt, aldri glemt.

26. november 1942 blir 529 jødiske menn, kvinner og barn sendt med et skip fra Oslo. Hva skjedde med jødene her, i våre gater? Tidsvitner forteller.

Du finner serien på NRK TV.

Blodsbrødre

I denne serien følger vi politimannen Moaz, som etter noen år i tjenesten overføres fra Oslo vest til drabantbyen øst i Oslo, hvor han selv har vokst opp. Der skal han delta i bekjempelsen av den kriminelle gjengen Enemiez.

Moaz bærer imidlertid på en hemmelighet: Han var selv medlem av Enemiez før han flyttet som 15-åring, og den nåværende gjenglederen Rami, var hans beste venn. Rami kjemper for å beholde kontrollen over drabantbyen, og tvinger Moaz til å bli deres kontakt på innsiden av politiet. Etter hvert vikles Moaz stadig dypere inn i gjengens nett, og slites mellom lojaliteten til politirollen, og til bestevennen som han står i fatal gjeld til fra oppveksten.

Du finner serien på TV2 Play.

The Recruit

Denne spenningsserien passer perfekt å se med kjæresten eller en venn og vi smelter helt av kjekkasen Noah Centineo og hans litt dorky rolle i serien.

En nyansatt advokat i CIA kastes hodestups inn i den farlige internasjonale spionverdenen når en tidligere agent truer med å avsløre byråets hemmeligheter.

Strøm serien her

MADOFF: The Monster of Wall Street

Madoff: The Monster of Wall Street avslører sannheten bak Bernie Madoffs beryktede Ponzi-svindel på 64 milliarder dollar. Den største i historien og som knuste livene til så mange mennesker som hadde satt sin lit til den ærede Wall Street-statsmannen.

Denne firedelte dokumentarserien er basert på varslere, ansatte, etterforskere og uttalelser fra Madoff selv. Serien har en underholdende økonomisk thriller-tone og avslører også en ramme av medsammensvorne og et finanssystem som var villig til å lukke øynene for Madoffs mistenkelige oppførsel, og utløser det åpenbare irriterende spørsmålet: Kan en så åpenbar og destruktiv svindel skje igjen?

Serien har premiere på Netflix 4. januar

Gossip Girl Sesong 2

Har du fått med deg "nye" Gossip Girl? Sesong 2 kom i 2021, og nå er sesong 2 her med ny episode hver torsdag.

Du kan forvente deg intriger og komplisert kjærlighet i ekte Gossip Girl stil når du nå får følge livene til en helt ny vennegjeng anno 2022 på Upper West Side.

Du finner serien her.

Ginny & Georgia Sesong 2

Vi virkelig ELLEsket sesong 1 av Ginny og Georgia og gleder oss allerede til å binge sesong 2.

Serien har premiere torsdag 5. januar

Powered by Labrador CMS