skjønnhet

Vinrød er høstens heteste leppestiftfarge 

Dolce&Gabbana leppestift

Vinrød neglelakk eller vinrøde lepper? Ja takk, begge deler ... 

Publisert Sist oppdatert

Denne uken har vi skrevet om vinrøde negler, men vi stopper ikke der når det kommer til den luksuriøse fargen – vi vil også ha den på leppene. Når høsten kommer, går vi gjerne fra sommerlige pasteller (som rosa) til mørkere toner, og vinrødt er det ultimate valget. Vi lar oss ofte inspirere av e største motehusene, og Dolce & Gabbana viste vinrød leppestift på catwalken for AW23 – her er man altså helt «on trend» om  man velger å gå for denne tidløse favoritten. 

Her er våre vinrøde neglelakkfavoritter. 

Quiet luxury-begrepet har fått bein å gå på denne sesongen, og plagg som kasjmirgenseren blir straks enda lekrere med en touch av en rik og vinrød farge. Tilfør den på både neglene og leppene denne høsten, og ta dem gjerne med deg inn i julebordsesongen (nei, den er faktisk ikke så langt unna). Fargen er også superfin til «den lille sorte» om det er looken du går for i år.  

Fargen er klassisk og fungerer til så godt som alle andre farger. Det finnes nydelige varianter i både matt og glossy konsistens, så finn det du liker best. Har du veldig tørre lepper, kan det være lurt å styre unna de aller matteste leppestiftene.  

Om du ikke er så glad i sterk farge på leppene, ta litt produkt på fingeren og «dabb« forsiktig på for en «smudgy» look – mer parisian chic blir det ikke. 

Shopping – vinrød leppestift 

Den nye La Rouge fra CHANEL er sterkt pigmentert og har en rik og kremet konsistens. Leppestiften har en silkeaktig finish og sitter godt på leppene. 

Den fuktighetsgivende balmen fra Jane Iredale har en sterkt pigmentert, og fargen «Bordeux» er den perfekte nyansen av vinrød. 

Det veganske produktet fra Natálie by Anniken Jørgensen har en litt lysere tone, og er super for deg som ønsker er litt mer diskret resultat. Bloomy er et multi-produkt, og kan brukes både på lepper og kinn!

Les også: 7 concealere vi elsker akkurat nå. 

Powered by Labrador CMS