skjønnhet

Multi-use-produktet vi alltid har i veska 

Ashi AW23

Vi ELLEsker sminkeprodukter som har flere bruksområder enn én, og disse er våre topp 3 akkurat nå som vi alltid sørger for å ha i veska. 

Publisert Sist oppdatert

Multi-use-produkter var én av tre trender vi hadde spesielt tro på for 2023, og det har ikke endret seg. Tvert imot er vi nå – mer enn aldri før – opptatte av at sminkeproduktene vi investerer i, har flere bruksområder. Det er selvfølgelig vanskelig å bruke en mascara til mer enn bare vippene, men produkter til øyne, lepper og kinn er en annen sak. 

For å spare både penger og tid, er multi-use-produkter helt genialt, og vi har noen favoritter som vi sørger for å ha lett tilgjengelig i veska. 

Liquid highlighter: Hemmeligheten bak glødende hud. 

Beste muti-use-produkter

Denne «fargestiften» fra Byredo er en stor favoritt (her har vi til og med inkludert den i Redaksjonens skjønnhetsfavoritter). Den gir lett farge, har en higlightende effekt og er i tillegg super å bruke som øyenskygge. Den finnes i flere nydelige farger, men de rosa variantene og de i jordtoner er helt klart de beste for multi-use-bruken. 

Stiften fra Olio E Osso har gått viralt i sommer, da det blant annet kom ut flere artikler om at skuespiller Julianne Moore sverget til produktet for «her signature glow». Den nærende balmen gir fuktighet til både lepper og kinn, og er det perfekte produktet å ha i veska – både i hverdagen og på reise. 

Ilia Beauty er gode på multi-use: Super Serum Skin Tint fra merket får skryt av skjønnhetseksperter, og med god grunn! Multi-Stick er et annet produkt som er verdt å teste ut, da det gir superfin og diskret farge til kinn, øyne og lepper – multi-use på høyt nivå! 

Dette er beste C-vitamin-serum for glødende hud. 

Powered by Labrador CMS