skjønnhet

7 concealere vi elsker akkurat nå 

Foto: Launchmetrics Spotlight, Produsentene

Vi trenger alle litt hjelp av og til ...

Publisert Sist oppdatert

De fleste av oss opplever å ha poser eller mørke ringer under øynene fra tid til annen – enten det skyldes lite søvn, litt for lite væskeinntak eller rett og slett gener.

Selv om vi elsker en naturlig sminkelook, er det helt lov å for eksempel ville kamuflere en sen natt på byen med litt concealer.

I tillegg til å være et SOS-produkt for trøtte øyne, kan man bruke en concealer til å dekke over ulike pigmentflekker eller urenheter – og i tillegg bruke det som en highlighter.

Her er 7 concealere vi elsker akkurat nå:

Beste concealer

Dette er concealeren for deg som virkelig vil dekke over ALT! Før du påfører Bye Bye Under Eye, varm den opp mellom fingrene, slik at den smelter inn i huden. NB: Denne er veldig drøy i bruk, så ikke bruk for mye produkt.

En klassiker vi aldri blir lei av. Touche Èclat er for mange en fast følgesvenn i veska, og dekker alt fra mørke ringer til små urenheter. Denne er også helt perfekt å bruke som en highlighter.

Hvis du er ute etter en mattere concealer, er denne fra NARS et perfekt alternativ. Den har en slags krem-pudder-konsistens, og blender fint inn i huden.

Luksus-concealeren fra Sisley både dekker og pleier huden samtidig, og har en deilig massasjetupp i enden som gir en herlig og avkjølende følelse.

It's Iconic fra Caia Cosmetics er en dekkende concealer som gir masse glød, da den inneholder hyaluronsyre.

En superlett concealer som kan brukes i hele ansiktet for å dekke til urenheter, jevne ut hudtonen eller highlighte. 

En concealer som tilfører fuktighet og som er spesielt utviklet for huden under øynene. 

Fem skjønnhetsbrands vi håper kommer til Norge. 

Powered by Labrador CMS