Vår reiseblogger, Cecilie Mevatne gir de beste tipsene til deg som skal på reise. Hun har reist verden rundt, og vet virkelig hvilke steder du bør besøke. Denne gangen tipser hun om verdens vakreste strand, Whitehaven Beach i Australia, som du bør sette på bucket-listen din.

Vi fikk lyst til å reise til dette paradiset med en eneste gang!

«Hold deg fast. Jeg har selv satt denne stranden på bucket-listen min to ganger, da jeg ikke trodde mine egne øyne første gang jeg så den. Jeg dro derfor tilbake 16 år senere for å se om wow-effekten var den samme, og ja jeg ble igjen målløs. Stranden jeg sikter til er Whitehaven Beach ved Great Barrier Reef i Australia. Stranden er ikke bare min drømmestrand, den har vunnet utallige kåringer og er foreviget på mange kameraer rundt om vi verden. Stranden tar med sin kritthvite sand og krystallklare vann pusten fra de fleste. En naturperle blir et fattig ord når du står og speider utover den langstrakte stranden med en fargepalett så rik på turkisnyanser at du blir mo i knærne. Jeg håper folk frir her for å si det sånn!»

Se de fantastiske bildene Cecilie tok da hun besøkte Whitehaven Beach i desember 2017 under.

VERDENS VAKRESTE STRAND: WHITEHAVEN BEACH

Whitehaven Beach I Australia

Verdens vakreste strand i Australia

Whitehaven Beach

Cecilie Mevatne på stranden

 

HVORDAN KOMMER DU DEG TIL WHITEHAVEN BEACH? 

Dessverre er det ingen dagstur å komme seg til Whitehaven Beach fra Norge, men har du en drøm om å dra til Australia, er dette et av stedene du må få med deg mens du er Down Under. Det finnes utallige båtturer fra steder som Airlie Beach eller Hamilton Island til drømmestranden. Både Hamilton Island og Airlie Beach ligger i Queensland på østkysten av Australia. Da Cecilie besøkte stranden i desember booket hun båtturen til stranden med Explore (http://www.exploregroup.com.au).

Besøk bloggen til Cecilie for flere reisetips!

 

Mer reise: 10 reiser vi drømmer om nå!

Dette må du ha i håndbagasjen

Relatert

emas mai-favoritter

Emas mai-favoritter

ELLEs bidragsyter, Ema Bihor, deler sine favoritter fra måneden som gikk.
Uteservering i Oslo

Den beste uteserveringen i Oslo

Hovedstadens beste uteserveringer
Ostekake til 17. mai

Perfekt og superenkel ostekake til 17. mai

Vi ELLEsker ostekake. Og hva er vel bedre enn å servere en ostekake i flaggets farger på 17. mai?