Én av seks innrømmer at de velger hotell ut ifra hvor bra bildene vil se ut i sosiale medier. Her er derfor en liste over ti av de mest Instagram-vennlige hotellene i verden, som også er noen av verdens aller fineste.

1. St. Pancras Renaissance Hotel i London

Det fineste hotellet i London
Foto: @stpancrasren
Den ikoniske og majestetiske trappen  på St Pancras Renaissance Hotel er for mange kjent fra musikkvideoen til Spice Girls’ superhit «Wannabe» og er en gjenganger på Instagram. Få en venn til å ta bilde av deg mens du går ned denne trappen, og se likerklikkene strømme inn!

2. Hôtel Plaza Athénée i Paris

Foto: @plaza_athenee
Utsikten er så romantisk at den til og med fikk Carrie Bradshaw i «Sex og Singelliv» til å hoppe av ren begeistring. Legg ut bilde av denne perlen på Instagram og forbered deg på kommentarer som «Episk!» og «Wow!». Rommenes utsikt mot Eiffeltårnet, omkranset av røde blomster, klassiske franske vinduslemmer og knallblå himmel, er et av de mest populære hotellmotivene på Instagram.

3. Conrad Maldives Rangali Island

Foto: @conrad_maldives
Fem meter under havnivå kan du nyte en bedre middag på undervannsrestauranten Ithaa. Med 180 graders panoramautsikt og haier og andre fisker svømmende rundt deg, ligger alt til rette for det perfekte Instagram-bildet. Nyt en seksretters gourmetmiddag og server følgerne dine det ultimate matbildet! Sa noen #nofilter?

4. Hotel Fasano Rio de Janeiro

Foto: Hotels.com
Ta det ultimate blinkskuddet ved et av de beste takbassengene i Rio de Janeiro, med den umiskjennelige fjellformasjonen Sukkertoppen som bakteppe. I følge pressemeldingen fra hotels.com kan du nyte en drømmeutsikt over Brasils nest største by og samtidig sikre deg det perfekte feriebildet mens du poserer ved bassengkanten.

5. Jade Mountain Resort på Saint Lucia

Verdens fineste hotell
Foto: @jademountainstlucia
Finnes det et bad med vakrere utsikt? Denne fantastiske utsikten har blitt et yndet fotoobjekt blant Instagram-brukere over hele verden. Med Det karibiske hav på dørstokken, omgitt av fantastisk natur og en eksklusiv atmosfære, er dette hotellet paradis på jord.

Mer reise: Verdens vakreste strand!

6. Villa Saraswati på Bali

Foto: Hotels.com
Disse luksuriøse villaene i Ubud utstråler eksklusivitet og er perfekt for reisende på jakt etter varme og avslappende omgivelser – og det perfekte Instagram-bildet. Du trenger ikke å være kjendis for å ta et Instagram-blinkskudd av dette stedet – men det kan godt hende du blir en hvis du er heldig med bildet.

7. Barceló Malaga

Foto: @barcelomalaga
Vi vet alle hvor viktig et godt førsteinntrykk kan være, noe hotellet Barceló Málaga tydeligvis også har fått med seg. Takket være den gigantiske sklien i rustfritt stål, som går under det spanske navnet «la Estructura Deslizante para Humanos Atrevidos» (Sklien for vågale mennesker), kan gjestene sjekke inn med stil.

8. The Icehotel i Sverige

Foto: @icehotelsweden
Hvis du noen gang har lurt på hvordan du kan ta Instagram-profilen ditt til neste nivå, er dette hotellet svaret. Nesten alt i Icehotel er (ikke overraskende) laget av is, der hvert enkelt rom har et unikt tema og er håndskåret av kunstnere fra hele verden. Her kan du nyte et virkelig et enestående opphold.

Drømmereiser: Disse må du se!

9. Bellagio i Las Vegas

Foto: @bellagio
Dette luksushotellet er et svært populært tilfluktssted for kjendiser og tiltrekker seg hundretusener av sosiale medier-entusiaster hvert eneste år. Ta et bilde av den ikoniske vannfontenen eller vis frem det eksklusive hotellrommet ditt for å gi følgerne dine noe å bli misunnelig på.

10: Lebua på toppen av State Tower i Bangkok

Det fineste hotellet i Bangkok
Foto: Hotels.com
Gjør deg klar for en himmelsk oppvartning! Bangkoks Sky Bar ligger på toppen av State Tower og har en panoramautsikt som strekker seg så langt øyet kan se –  og er det perfekte Insta-motivet! Baren er for mange kjent fra «The Hangover»-filmene, og gjenskaper du noen av scenene med vennegjengen her, er det bare å lene seg tilbake og se likerklikkene skyte i været.

Kilde: Pressemelding fra Hotels.com

ELLE.no har masse inspirasjon til din neste reise!

Relatert

Mercury Retrograde 2022

Mercury retrograde 2022

"Must be something in the universe" – Det er så sant det!

«Har du barn?»

– Jeg blir klaustrofobisk av tanken på barn og giftemål.
vibeke ruud

ELLEs feriefavoritter 2022: Vibeke Ruud

Dette pakker ELLEs Creative Director og Art Director med seg i feriekofferten.