mote

Vårtrender SS24

Dette er vårtrendene vi gleder oss mest til!

Publisert

Lurer du på hva som blir trendy denne våren? Vi har kikket i den store spåkulen, og samlet sammen de trendene vi har mest tro på.

Clean girl-estetikken blir byttet til «Kaos-core», vi ønsker preppy krager velkommen, så vel som über hotte shorts – jevnt over er det fint å berike garderoben med postive pasteller, «sommersvart» og striper. Disse 10 vårlige plaggene klikker vi hjem nå.

Her er 8 store vårtrender for 2024

Minishortsen

Den lille hot pantsen gjør et skikkelig comeback denne sesongen, og jo kortere desto hottere. Gjør som motehusene Prada og Chanel, og berik din vårlige look med et par über hotte shorts.

CHANEL SS24
Isabel Marant SS24
Stella McCartney SS24
Prada SS24

Pasteller

Det er en fresh vår i vente med et stort fokus på pasteller – alt fra babyblått til pudderrosa, mintgrønt og lysegult. En ekstra sukersøt vår – akkurat det vi trenger nå etter en kald og mørk vinter. 

Få mer pastellinspirasjon fra den nydelige Chanel-visningen her. 

Versace SS24
Simone Rocha SS24
Prada SS24
Stella McCartney SS24

Sommersvart

Ikke stor fan av farger eller pasteller? Da er trenden sommersvart perfekt for deg! Gå for helsvarte looks i kombinajson med glødene og fresh sommerhud og en fierce attitude – dette er trenden som står livet ut, og fargen som holder seg chic i enhver garderobe, år etter år! 

Vi elsker Kate Moss sin svarte blondelook. 

Stella McCartney SS24
Prada SS24
Coperni SS24
Valentino SS24

Hvitt

Den helhvite looken er alltid et sikkert vårtegn.  Fargen assosierer ofte med en ny start, fred og uskyldighet – kanskje en trio verden trenger akkurat litt mer av nå. 

Så berik din vårlook med fine helhvite antrekk, og gå for alt fra blonder à la Stella McCartney, Storby-safari som hos  Saint Laurent eller en kjole stylet med en crisp skjorte som hos Valentino. 

Stella McCartney SS24
Saint Laurent SS24
Valentino SS24

Denim

I tøffere tider kan man ofte se denim i trendbildet, og for våren 2024 bugnet det av haute denim på catwalken hos mange av de store motehusene. Style denim gjerne som et helsett, og match denim-looken din. 

Jeans er jo kjent for å være selve redningen i enhver kleskrise, og til våren får vi i tillegg se alt fra bermuda shorts, denim-dresser og denim-inspirerte drakter. 

Valnetino SS24
Chanel SS24
Isabel Marant SS24
Christian Dior SS24

Blomsterprint

Vi har hatt en liten pause fra blomsterprintet, men nå er det tilbake igjen – store og småblomstrete, med eller uten blomsterapplikasjoner. Denne sesongen kan du virkelig leke deg med dette vårlige printet, og det er langt fra klassisk og cute, det er mer lekent og vågalt en noen gang. 

Så ... blomster på blomster, i forskjellige farger ... Ja, takk! 

Balmain SS24
Balenciaga SS24
Simone Rocha SS24
Stella McCartmey SS24

Preppy

Den preppy stilen er tilbake, men den behøver ikke  å være like polert som vi har sett tidligere. Striper og krager er hot som aldri før, og man kan gå for alt fra klassiske striper à la CHANEL, fotballtrøye-striper eller en upolert krage- og stripe-stil som hos Miu Miu. 

Det ikonsike motehuset Hermés kombinerte liten krage med en elegant og sporty stil, og en stor dose sommerskinn. Det samme gjorde motehuset Gucci, som kombinerte striper med en superfin minishorts. Det er en leken vår i vente med andre ord. 

Miu Miu SS24
Hermes SS24
CHANEL SS24
Gucci SS24

«Kaos-core»

Hvis du er lei av clean girl-estetikken så er kaos-core din redning! 

Gjør som motehusene Miu Miu og Balenciaga, og ha en veske med et skikkelig personlig preg. Kanskje inspirert av Jane Birkin og hennes veske-estetikk (sleng alt oppi og heng ting på) eller bare en motpol til alle perfeksjoner der ute. Dette er en trend som føles veldig befriende. 

Balenciaga SS24
Miu Miu SS24
Balenciaga SS24

Les flere motesaker her. 

Powered by Labrador CMS