Mote

10 vårlige trendpagg vi klikker hjem nå

Slik får du fresh vårstil rett inn i garderoben. Dette er vårtrendene vi går for nå! 

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Lurer du på hva du skal sette på ønskelisten over plagg for våren 2024? Vi har tatt et titt i spåkulen og her er noen av trendene og plaggene som gir deg en vårfresh og trendy look anno SS24. 

Det bugner av pasteller og trendfargen mintgrønt er sterkt tilbake, men det kommer også mange klassiske trender som du allerede har i garderoben. 

Mens snøen daler ned så kan du ta en screenshot av disse plaggene og se hva som skal ryddes frem fra garderoben, og hva som skal kjøpes nytt. 

Trendplagg våren 2024: 

Store og tynne striper, klassiske eller sterke farger – valget er ditt, men striper blir stort for våren 2024. Gå for en poloskjorte med striper eller som her en klassisk skjorte men med et spennende snitt.   

Jepp, nå er det tid igjen for å pakke opp dyremønstrede klær igjen. 

Alt fra leopard til tigerprint er tilbake i trendbildet, og alle vi roper et stort hurra! En meget lett måte å få antrekket litt mer personlig, og hakket kulere er å slenge på noe dyremønstret. Og akkurat nå står denne jakke øverst på ønskelisten. 

Pasteller er tilbake i motebildet for våren 2024, og lyseblått er i fokus. Berik garderoben allerede nå med en liten dose lyseblått for en vårfresh feeling! 

Preppy kardiganer får man heller aldri nok av i garderoben, og er et plagg som er tilbake i motebildet. Gå for en som er preppy og style den gjerne litt eksentrisk for et personlig preg. 

Et sikkert vårtegn er at man ser mer av hvite jeans, og i år vil vi starte enda tidligere med å lufte våre. Style med alt fra mintgrønt til en stripete skjorte er det denne jeansen som tar deg fra vinter til vår i en fei! 

Den metalliske trenden blir stor for våren, og både sølv og gull er trender vi har troen på. En enkel måte å leke seg litt med den metalliske trender er å utforske metalliske accessoirer som disse superfine skoene fra Aeyde.

Klassiske farger som hvitt og da svart blir stort våren 2024, og sommersvart er tilbake for fullt skal vi tro spåkulen. Style den lille svarte med brune ben og flate sko og gå for superfine svarte topper på vårens fester. 

To store vårtrender finner du i akkurat denne kjøpet ... Blomster er tilbake som aldri før i trendbildet våren 2024, og det samme er sommerskinn. Fine skinnplagg i farger som svart, brunt og burgunder ønsker vi å berike garderoben med, og helst også med fine blomsterbroderier på som denne minikjolen. Har du sett noe så fint? 

80-tallet er tilbake i trendbildet og denne trenden forsetter inn i våren. Vi ville elsket å gitt antrekket en liten touch av det glade og fargesterke 80-tallet med disse heftige ballerinaene fra CHANEL ... Sikle, sikle ...

Denim

Denim fra Stylein, kr 3800 for jakken

Denim er et sikkert vårtegn, og denne våren vil denim igjen være superaktuell. Gå for en hel denimlook og gjerne en croppet denimjakke til – som her stylet med et langt skjørt. Dette er den perfekte helge-looken våren 2024. 

Les også: Uinspirert om dagen? Stjel stilen til Kelly Rutherford.

Powered by Labrador CMS