horoskop

Sommerhoroskop for Fiskene 2024

_

Slik blir sommeren 2024 for Fiskene!

Publisert

Kjærlighetshoroskop for Fiskene sommeren 2024:

Din herskerplanet Neptun snur retrograd 2. juli, og får dermed bli i ditt eget tegn en stund til. Han går videre inn i Væren til våren neste år, som han selvfølgelig må, men denne retrograde loopen vil gi deg den neptunske næringen du trives med hele sommeren og høsten, noe som vil gjøre de kommende månedene enda mer spesielle.

 Når du har din egen planet i ditt eget tegn for å hjelpe deg, gir det deg en fordel, uansett hva annet som måtte skje.Strømmen av hendelser denne sommeren kan sammenlignes med en klassisk romantisk komedie. Mens Venus beveger seg gjennom den personlige kvadranten av diagrammet ditt, skaper hun det første møtet, hvor alt er søtt og hjertevarmende; det vanskelige stadiet, hvor det hele går galt; og oppløsningen, der leksjonene læres, feilene tilgis, og alt ender godt. Med Neptun i tegnet ditt for å styrke deg, pluss Saturn for å stabilisere deg, vet du at du egentlig ikke kan tape her. Akkurat som når du ser en film, vet du at det hele vil ende lykkelig. Ikke desto mindre er det morsomt å la dramaet utspille seg rundt deg, og det er fortsatt noen øyeblikk som vil lære deg ting om deg selv som du ikke visste.

Det første møtet er sukkersøtt, og finner sted i midten av juli. Selv om du tror du vet hvordan det vil skje, klarer det likevel å overraske deg. Planetene bidrar med en tvist bare for å hindre at det blir for forutsigbart. Den delen hvor alt går galt er mer interessant: Din nye partner tviler på om hen skal fortsette forholdet, og får en selvtillitskrise. På dette tidspunktet går din fiskefølsomhet på høygir, og du føler at alt som har skjedd er din feil. Var du for krevende? Manglet du forståelse? Nei, det var ikke noe sånt – eller noe annet. Men denne lille krisen får dere til å innse hvor mye dere oppriktig bryr dere om hverandre. Så, fylt med den kombinasjonen av trygghet og ømhet som bare Saturn og Neptun kan bidra med, gir du jernet for å redde ikke bare partneren din, men også forholdet. Tross alt er et forhold basert på gjensidig omsorg og støtte like gyldig som et forhold bygget på seksuell kjemi, felles ambisjoner eller noe annet. Det er bare mykere og mindre tydelig, det er alt. 

Den lykkelige slutten er, som du antagelig forventa, et stort emosjonelt øyeblikk.Når sommeren tar slutt, oppfordrer planetene deg til å reflektere over de to foregående månedene, og tenke på om dette er den typen forhold du ønsker på lang sikt. Månedens stemning er veldig mild, men dyp, og gir deg god tid til å tenke på dine egne behov og håp for framtiden. Se på din egen historie: Har du vært igjennom denne type scenarier for mange ganger? Trenger du å bryte syklusen? Kanskje det. Rundt den formørkede fullmånen 18. september er du nølende, men samtidig trassig. Du er fortsatt i besittelse av all din følelsesmessige sympati og forståelse, men inni deg har du blitt langt sterkere. Benytt deg av det.

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2024 

Powered by Labrador CMS