Josephine Le Tutours karriere skjøt fart da hun vant den franske versjonen av modellkonkurransen Elite Model Look for sju år siden. Nå er den vakre 24-åringen kjent verden over for sin glødende skjønnhet og kule og avslappede stil. Her er Josephines daglige skjønnhetsrutiner.

Skjønn som Josephine Le Tutours

– Mitt aller beste skjønnhetstips er å få nok søvn. Og så er det viktig å føle seg vakker. Det høres kanskje ut som en klisjé, men alt handler jo om selvtillit. Uttrykket «fake it until you make it» forklarer det godt.

Josephine Le Tutours

Tetreolje fra Body Shop, kr 119.

– Mitt beste skjønnhetstriks er å bruke tetreolje på kviser. Det tørker dem ut på magisk vis.

Josephine Le Tutours

Sjampo fra Christophe Robin, kr 282.

Håret vasker jeg med en lysnende sjampo med kamille- og kornblomst fra Christophe Robin. Og så pleier jeg å la det lufttørke for en lett bølgete frisyre.

Jeg trener eller driver med ulike aktiviteter nesten hver dag i 30 minutter, og bruker Nike +-appen på telefonen. Jeg er så heldig at jeg har treningsrom i leilighetskomplekset jeg bor i.

Josephine Le Tutours

Parfyme fra Zadig & Voltaire, kr 656.

– Min favorittduft er This is Her fra Zadig & Voltaire. Jeg har alltid elsket det kule og sexy merket, og deres nyhet No Rules er også en favoritt.

Josephine Le Tutours

– Det finnes ikke noe som fjerner stress mer effektivt enn å kose med hunden min Ralph. Og så liker jeg å dra hjem til Bretagne i Frankrike, der er både folkene og atmosfæren mye roligere enn i New York. Når jeg er hjemme, tar jeg ulike behandlinger ved spaet Thalasso Carnac.

Josephine Le Tutours

Foundation fra Laura Mercier, kr 550. Blush fra Nars, kr 335.  Leppestift fra Serge Lutens, kr 560.

– Jeg bruker lite sminke, og det jeg fokuserer mest på er huden; den må være glødende, naturlig og frisk. Jeg er veldig glad i Laura Merciers Flawless Fusion Ultra-Long Wear Foundation, og Nars’ blush i fargen Orgasm. Til slutt legger jeg litt maskara og en fuktighetsgivende leppepomade. Hvis jeg skal ut om kvelden, går jeg for en rød leppestift, og favoritten er Serge Lutens L’ètoffe du mat. Den har en fantastisk knallrød farge og matt finish.

Josephine Le Tutours

Showergel fra Neutrogena, ca pris kr 100.

– Jeg er helt avhengig av Neutrogenas shower gel, og tar heller en dusj enn et bad for å spare vann. Da jeg var på min første tur til Senegal, forstod jeg hvor mange det egentlig er som lever uten enkel tilgang til vann. Siden da har broren min Jules, foreldrene mine og jeg, gjennom vår organisasjon La Maison de l’eau, deltatt i utbyggingen av flere vannpunkter i Saly i Senegal.

Josephine Le Tutours

Ansiktsvann fra Biological Recherche, kr 600. Ansiktsmaske fra Sensifine Masque, kr 135.

– Jeg eksfolierer huden ofte for å unngå urenheter. Etter at jeg oppdaget Biological Recherche P50 Lotion, kan jeg nesten ikke leve uten. Det er en syrebasert lotion som eksfolierer, renser og balanserer huden. Jeg bruker også mange merker fra franske apotek, som det virker som om hele verden (spesielt venninnene mine) er misunnelig på, blant annet SVR Sensifine Masque.

Relatert

La Boche Rouge

Møt grunnleggeren av La Bouche Rouge

Dette er mannen bak et av de hotteste beauty-merkene akkurat nå.
maskara guide

Drømmer du om lange vipper?

Slik legger du maskara som en proff.

Dagens craving: ZO Retinol Skin Brightener

Derfor elsker vi dette produktet.

Les også

Vi tok skjønnhetspraten med Hailey Baldwin

21 år gamle Hailey Baldwin har over 10 millioner følgere på instagram, og lanserte i sommer sin egen linje med skjønnhetsprodukter. Modellen er også ekskjæresten til Justin Bieber og bestevenninne med Gigi, Kendall og Kylie. Her deler hun sine beste skjønnhetstips med oss.

Vi tok Skjønnhetspraten med Camilla Pihl

-Ikke vask håret for ofte!
Noomi Rapace

Skjønnhetspraten med Noomi Rapace

Den svenske skuespilleren Noomi Rapace har alltid sett til lukter når hun forbereder seg til en ny rolle. Da hun fikk problemer med å finne de helt riktige duftene, tok hun saken i egne hender...

Tone Damlis skjønnhetsfavoritter

Tone Damli (30) vil aller helst ha J.Lo-glød hver eneste dag, og tar hudpleien 
på alvor. Her deler hun sine skjønnhets-favoritter og beste tips!