På badet med Nana Asamoahh

Denne uken har vi tatt en titt i baderomshylla til den fargeglade Influenceren, Nana. Hun elsker kreative sminke-looks og sverger til solfaktor 50 – året rundt!

Publisert Sist oppdatert

Vi elsker å ta en titt i baderomshylla til jenter vi digger, for litt ekstra inspirasjon og tips. Vi har tidligere vært på besøk hos Anne Line Leonthin, Rikke Krefting, Lea Meyer, Radical Broccoli, Nnenna Echem, Sophia Lie og Anna Skavlan for å nevne noen. Nå er det Youtber og influencer, Nana Asamoahh, sin tur.

Nana Asamoahh skjønnhetsrutine

Hvordan ser din hudrutine ut?

– Jeg har slitt med akne som kommer og går, som til tider har vært problematisk og frustrerende for meg. Dette resulterte i at jeg testet en rekke produkter for å finne ut hva som passer best for meg og min hud. Jeg fant etterhvert ut at huden min trengte sensitive og skånsomme hudprodukter, så nå har jeg endelig funnet produkter som huden min elsker!

– Min morgen- og kveldsrutine er noe ulik. Jeg starter alltid dagen med å vaske og rense huden godt. Da bruker jeg produktet Effaclar rensgel fra La Roche-Posay. Den er så god mot huden og man merker at huden føles ren etterpå. Deretter bruker jeg Effaclar-serien sin skintonic, som fjerner døde hudceller og reduserer urenheter. Vanligvis påfører jeg et serum etter dette, hvilke kan variere etter hva jeg føler huden min trenger den dagen. – Jeg liker også å bruke La Roche-Posay Effaclear serum, som virker fuktende og frisk på huden, eller Lancome Genifique Youth Serum, som gir en mer glødene effekt. Deretter bruker jeg en god ansiktskrem, også fra La Roche-Posay - Toleriane Sensitive Riche. Deretter bruker jeg en øyekrem – Banana bright eye cream fra Ole Henriksen, denne er et must! Til slutt påfører jeg solkremen Fluide Invisible Ultra Protection 50+ fra La roche –posay. Det er en stor favoritt som beskytter og tilfører glød og fuktighet.

– Kveldsrutinen min er som nevnt noe ulik – både når det gjelder produkter og rutine. Men igjen starter jeg med å vaske huden godt med Clinique – Take the day off cleansing balm. Jeg er jo en som liker å lage kreative make up-looks, så for min del er det deilig når man finner seg en god ansiktsrens som fjerner makeup såpass godt som denne gjør – en absolutt favoritt! – Jeg kan også like å bruke Clinique´s Take the day off på flaske, hvor jeg kan gå godt over øyelokkene for en ekstra clean up etter heavy eyeshadow looks eller vannfast mascara. Når ansiktet er vasket og renset, tilfører jeg serumet Hyalu B5 fra La Roche. Denne er med på å gi huden min mer glød. Så, til slutt liker jeg å gå inn med Cicaplast repairing balm for å roe ned huden, slik at huden kan jobbe seg opp til et fint resultat over natten.

Hvilke tre produkter kan du ikke leve uten?

– Solkrem!!! Her bruker jeg La roche – Posay 50+ som er et must for meg året rundt. Jeg elsker akkurat denne, først og fremst fordi den ikke gir meg det hvite belegget på huden etter påføring som de fleste andre solkremer gjør. – Jeg anbefaler virkelig alle å bruke solkrem, også hvis du ser ut som meg! This is a must fordi: Solkremen har høy UVA- og UVB-beskyttelse. Den reduserer sjansen for å utvikle kreft senere i livet, samt forhindrer tidlige rynker. Den hjelper for å beskytte produktene jeg allerede bruker på huden, slik at jeg unngår at pigmentflekker og at hypermigmentering som kan oppstå. Den holder også huden frisk og sunn! Det er så mange fordeler med å bruke solkrem at det er nesten sånn better late than sorry.. – Leppepomade er også et annet must for meg. Jeg liker å holde leppene fuktig og juicy, så min favoritt er Carmex. – Og min siste superfavoritt er Bodylotion fra La Roche- lipikar, denne gjør huden så sykt myk, elsker den!

Har du en signaturduft?

– Jeg vil egentlig ikke si at jeg har én signaturduft, da jeg liker blande mine favorittparfymer sammen. Jeg er veldig glad i å trikse og mikse frem til min egen duft. Jeg elsker en blanding av oud og frisk lukt.

https://www.instagram.com/p/CNfXU17rZDL/

Hva er ditt hemmelige beautytriks?

– Har ikke så mange hemmelige beautytriks, men jeg sverger til å aldri legger meg uten å rense ansiktet mitt. Så hvis det skulle vært noe så må det nok være å rense ansiktet hver kveld og morning. That's a must!

Og til slutt, hva er skjønnhet for deg og har det forandret seg gjennom covid?

– Jeg tror indre skjønnhet gjenspeiles i personens ansikt. Og her kommer kunsten ved å elske seg selv. Det er viktig å huske på å fortelle seg selv hvor bra man er! – Mitt lille tips er: invester i deg selv. Det kan være alt ifra å sette av nok tid til søvn, trene, tilbringe tid med venner/familie og gjøre ting som gjør deg glad. Har man det bra med seg selv, føler man seg bra. Så enkelt er det.

https://www.instagram.com/p/CMh5Dv6ANwN/

– Under denne pandemien har jeg fått tid til enda mer selvpleie, noe jeg virkelig har satt pris på og utnyttet. Jeg er jo veldig glad i å lage kreative sminke-looks og sminke meg når jeg først skal ut døren. Men nå i det siste har jeg gått for veldig enkle looks og egentlig droppet veldig mye av sminken. Så kan jeg fint bare fikse bryna mine, make sure my hair is on point så er jeg good to go!

Powered by Labrador CMS