På badet med Nnenna Echem: Vi elsker å ta en titt i baderomshyllen til jenter vi digger, for litt ekstra inspirasjon og tips. Vi har tidligere vært på besøk hos Anne Line LeonthinRikke KreftingErica Mathiesen, Lea Meyer,Radical Broccoli, og Helene Svabø for å nevne noen. 

Denne uken er det den alltid like inspirerende og fargeglade Nnenna, influencer og ELLE-profil, vi stjeler noen tips fra! Vi har også vært så heldige å få litt interiør-inspirasjon fra Nnenna!

Hvordan ser din hudrutine ut?

– Hudrutinen min består av morgenrutine og en kveldsrutine. På morgen er det rens, peel, solfaktor og fuktighet som er viktigst, og på kvelden består rutinen min av en god rens og en god fuktighetsmaske eller krem.

Hvilke tre produkter kan du ikke leve uten?

– Jeg er veldig glad i Codage sitt Spring Break serum. Dette serumet bruker jeg for å få nok fuktighet og glød i huden. Ett annet produkt jeg ikke klarer meg uten er Dermalogica sin Biolumin-C Serum (annonse). Jeg bruker C vitamin serum hver eneste dag og har prøvd mange forskjellige, men serumet fra Dermalogica (annonse) gir best resultat for min hud. Jeg bruker også Oil Control Pads fra ZO Skin Health. Disse bruker jeg annen hver dag da jeg har en oljete t-sone, og de funker svært bra!
Foto: Nnnenna Echem
Beauty-favorittene til Nnenna på rekke og rad,  som parfymen Soleil Blanc fra Tom Ford (annonse) -en perfekt sommerduft! Legg også merke til den fantastiske nattkremen Pure Night fra Dermalogica (annonse) som flere i ELLE-redaksjonen også sverger til. En vidunderkrem!

Har du en signaturduft?

Hva er ditt hemmelige beautytriks?

– Det er ikke så veldig hemmelig, men jeg drikker mye vann!
Foto: Nnnenna Echem

Og til slutt, hva er skjønnhet for deg og har det forandret seg gjennom covid?

– Covid har gitt meg en mer avslappet tilnærming på sminke. Jeg pleide å sminke meg hver gang jeg skulle ut døren – ikke full face, men ihvertfall bryn og concealer. Nå holder det for meg med et rent ansikt og en god ansiktskrem.

Relatert

Anja Rubik på Met-gallaen

Få beauty-looken til Anja Rubik

Avslappende beach waves, solkysset hud og rocka eyeliner – slik får du looken!
Hudproblemer

Avslører huden din hva du spiser?

Har du et vinansikt? Eller spiser du for mye sukker eller gluten? Sjekk her!

Dagens craving: pisket krem til ansiktet

En enkel fuktighetskrem som har blitt en stor favoritt!

Les også

På badet med Anne Line Leonthin

Vi har tatt en titt på baderomshyllen til «hud-guru», Anne Line Leonthin. Her er hennes beste tips for en «mindfull» start på dagen og tonnevis av glow!

På badet med Lea Meyer

Vi har tatt en titt på baderomshyllen til modellen og skuespilleren, Lea Meyer. Hennes hemmelige beauty-triks er en apoteksalve!

På badet med Erica Mathiesen

Vi har tatt en titt på baderomshyllen til den norske smykkedesigneren Erica Mathiesen. Hun sverger til Chanel no. 5 og liker en beauty-kombinasjon bestående av skrubb, fete kremer og en god dose kjærlighet.

På badet med Marie Hallen

Vi har tatt en titt i baderomshyllen til modellen, Marie Victoria Hallen. Hennes «must have» i jakkelommen er Lipsyl, og hun elsker å mikse sine egne dufter!