mote

Oktoberutgaven: Få en sniktitt på denne månedens ELLE

Oktoberfesten er i full gang, og vi er klare for å innrede både hjem og garderobe.

Publisert

Ny måned og nytt magasin. Vi er så stolte av oktoberutgaven, og vi bare ELSKER Prada-looken (du kommer nok til å se mye av denne stilen på ELLE.no fremover).

«Livsstil» er nøkkelordet for denne utgaven, og denne måneden inneholder også en viktig markering – Rosa Sløyfe-aksjonen. Vi vil gjerne oppfordre alle kvinner til å undersøke seg, og har i den forbindelse fått generalsekretær i Kreftforeningen til å informere om hva vi kan gjøre for å ta ansvar for egen helse, men også om hvor langt vi har kommet i forskningen på -, og behandlingen av kreft. 

Fikk du med deg The September Issue?

Etter sommeren gjør det også godt med litt nye ritualer på hud- og hårpleie. I denne utgaven får du mange tips på hvordan du kan bevare fukt og få ny glød. 

Vinrød er forrresten høstens hotteste leppestiftfarge. 

Vi feirer 25 år med Sex and the City, og ser tilbake på hva serien har lært oss, både om livet og garderoben. 

Du vil også få inspirasjon og stylingtips til hvordan du kan fornye din garderobe med enkle grep, gjerne i form av gjenbruk, eller hva du bør se etter hvis du ønsker å tilføye garderoben noe nytt. 

Paris Fashion Week er i gang: Her får du høydepunktene fra Dior-visningen. 

Du får også full oppdatering på høstens trender for hjemmet. Søk ut i naturen, opp i høyden, og hent nye krefter i det vakre høstværet.

Høstshopping: Fotside ullkåper. 

Powered by Labrador CMS