mote

Christian Dior SS24: Her er høydepunktene

ELLE var tilstede under visningen i Paris – her er våre favorittøyeblikk.

Publisert Sist oppdatert

Moteuken i Paris har startet og flere fra ELLE-redaksjonen nyter den franske hovedstaden, og ikke minst: Den franske moten! 

I går var det duket for Christian Dior sin vår- og sommerkolleksjon, og designer Maria Grazia Chiuri begeistret som vanlig. Det ble slått et slag for moderne feminister, og visningen var en slags hyllest til sterke kvinner med en slagordinstallasjon laget av kunster Elena Bellatoni. Modellene på catwalken bar klær prydet med setninger som «I don´t belong to anyone else», «My body is not a product» og «I am not a doll». 

Se hele Dior-showet her. 

Christian Dior SS24
Christian Dior SS24

Kolleksjonen hadde sterke referanser til archetypene av Dior, moderniserte klassikere og en palett bestående av svart, hvitt, beige og grått. 

Vi har tatt en prat med sjefsredaktøren i ELLE, Petra Middelthon, og her er hennes tre favoritter fra visningen. 

Tre favoritt-looks fra Christian Dior SS24:

Klassikeren fra Dior

Modernisert og klassisk

Den svarte klassiske looken fra Christian Dior var å se på catwalken. Innsvinget i midjen med nydelig skjæring. Klassisk og tidløst – Dior på sitt beste! 

Solen

Modernisert mønster

Solmønsteret fra Dior er en gjenganger, og nytt for våren er at den er modernisert og strippet ned til et enklere mønster. Ren simplicity der mønsteret snakker for seg selv.

Den hvite skjorten

Oversized og asymmetrisk.

Den hvite skjorten ble vist med en nydelig spinn: Asymmetrisk og oversized og stylet til et stort skjørt med råkanter. Florlett og voluminøst – en helt nydelig look! 

Har du fått med deg ukas ønskeliste? 

Powered by Labrador CMS