Kultur

4. januar, 2019

Nå er serien alle har ventet på her!

Lonely boy er tilbake i ny serie. Også denne gangen er han besatt av en vakker blondine. Kan du kjenne igjen hovedpersonen? XOXO...

Penn Badgly, bedre kjent som kjekkasen Dan Humphrey, som forelsker seg i Serena van der Woodsen i serien «Gossip Girl», er nå aktuell i den nye dramaserien «You» på Netflix. Og nok en gang blir den 31-årige skuespilleren forelsket i en blond skjønnhet.

Netflix You
I spenningsserien «You» møter vi bibliotekaren Joe Goldberg som blir så forelsket i den blonde skjønnheten Beck, at han begynner å stalke henne på sosiale medier. Foto: IMDB.

I mai offentliggjorde Netflix den første trailer til serien «You», som nå endelig er tilgjengelig på Netflix i Norge.  I den nervepirrende traileren får vi en smakebit på en spennende og altoppslukende dramaserie vi gleder oss til å benke oss foran skjermen for å se på i vintermørket.

«You» handler om  Joe Goldberg (spilt av Penn Badgley), som allerede etter sitt første tilfeldige møte med vakre Beck, blir besatt. Goldberg begynner å stalke Beck på sosiale medier og bestemmer seg for å gjøre alt i sin makt for å få henne til å bli forelsket i han.

Dramaserien «You» er basert på boken med samme navn skrevet av Caroline Kepnes.

Den kvinnelige hovedrollen Beck, spilles av 26-årige Elizabeth Lail, som vi kjenner fra «The Blacklist». I serien har den blonde skjønnheten selvfølgelig en mørkhåret bestevenninne og hun spilles av Shay Mitchell kjent fra serien «Pretty Little Liars».

Da har vi planene for helgen klar!

Han er Hollywoods nye yndling!

Premieredatoen for Game of Thrones er klar!

Relatert