Merk deg navnet først som sist: Noah Centineo. Den sjarmerende 22-åringen fra Florida med hele 15,8 (!) millioner følgere på Instagram har allerede noen TV-serier under beltet (The Foster´s, T@gged), og spilte Camilla Cabellos «love interest« i musikkvideoen til låta Havana i 2017 (se video lenger ned, Noah dukker opp etter ca fire minutter).

Men det er med rollen som Peter Kavinsky i Netflix-filmen To All the Boys I Loved Before at berømmelsen virkelig har skutt fart.

View this post on Instagram

Miami whasssgood

A post shared by Noah Centineo (@ncentineo) on

To All the Boys I Loved Before hadde premiere på Netflix i høst og er en klassisk high school-komedie med klare referanser til John Hughes – det er gode skuespillere, fin dialog og høy feelgood-faktor (se trailer under).

Nydelige Lana Condor er glimrende som «nerden» Lara Jean som etter litt forviklinger ender opp med skolens mest populære gutt; kapteinen på lacrosse-laget, Peter Kavinsky (Noah Centineo).

Manuset til filmen er adaptert fra Jenny Hans bestselger med samme navn, og er regissert av Susan Johnson.

View this post on Instagram

She melts my heart

A post shared by Noah Centineo (@ncentineo) on

Les også: – Det søteste vi har sett!

Krølltoppen Noah har også en av de sentrale rollene i en annen Netflix-film som hadde premiere i høst; Sierra Burgess is a Loser. Her spiller han mot fantastiske Shannon Purser i tittelrollen (se trailer under). Vår egen ELLE-coverjente, norske Kristine Froseth, spiller den andre hovedrollen –  som den populære men slemme Veronica. 22-år gamle Kristine har prydet coveret vårt flere ganger, og har jobbet som modell siden hun var tenåring. For tiden har hun flere amerikanske film- og TV-prosjekter på gang, blant annet en miniserie med Patrick Dempsey og Damon Wayans Jr.

Les også: De beste julefilmene.

Noah Centineo
RJ Cyler, Shannon Purser, Noah Centineo og Kristine Froseth på premieren av filmen «Sierra Burgess Is A Loser». Foto: Getty Images

 

Så da vet du hva du skal gjøre i kveld. Netflix and chill med godbiten Noah Centineo!

 

Du har vel sett hunken Tarjei Sandvik Moe i ELLE?! 

Relatert

Britney Spears prater ut om vergemålet

For første gang forteller Britney Spears i retten om sin versjon om hvordan vergemålet har påvirket henne alle disse årene.

Pride-prat med Helene Granbo

Slik feirer influencer og YouTuber, Miss Cola Cherry aka Helene Granbo, årets Pride!

Pride-prat med Julie Visnes

– Det er fremdeles forbudt å være skeiv i mange land, og alt for mange møter på diskriminering og farlige holdninger hver eneste dag.