Nå kommer vinter`n, dere. Nærmere bestemt i april 2019. Da kommer Game of Thrones sesong 8 på skjermen, og det har gått over halvannet år siden sist vi fikk følge kampen om jerntronen i Westeros i den enormt populære HBO-serien.

HBO la nylig ut denne teaseren for den åttende og aller siste sesongen av Game of Thrones, hvor vi ser klipp fra alle de foregående sesongene sammen med teksten: «Every battle. Every Betrayal. Every alliance. Every risk. Every fight. Every sacrifice. Every oath. Every death…is all #forthethrone.»

Dette er våre seriefavoritter for november!

Sesong 8 består av 6 episoder og legges altså ut på HBO Nordic i april 2019. For Game of Thrones-fans som sørger over at denne episke eventyrserien går mot slutten er det lys i tunnelen; HBO har kunngjort at de har begynt arbeidet med en spinoff-serie fra samme univers som utspiller seg 8000 (!) år FØR handlingen i Game of Thrones. Serien har fått tittelen The Long Night.

Forfatteren bak bøkene som Game of Thrones er basert på, George R.R Martin, tvitret for en tid tilbake at skuespilleren Naomi Watts er bekreftet i en av hovedrollene. The Long Night har forventet premiere i 2020, så da er det bare å glede seg.

Hva skjer egentlig med Sex & City 3?

Relatert

Tess Hellström Paris

Den lokale moteprofilen guider: Mine favorittsteder i Paris

Tess Hellström tipser – Mine favoritter i Paris!

Nå kan du se denne filmen på kino

Endelig er den her!

Prinsessen av Wales ikledd dronningens perlekjede

Kate hedret dronningen under dagens begravelse