Mote

La deg inspirere av vår moteredaktør!

Dette står øverst på ønskelisten til Caroline Skjelbred akkurat nå.

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Hvilke items er det moteredaktøren har plukket frem for januarmåned? Her er Carolines Edit for hva som står øverst på ønskelisten akkurat nå. Inspirasjonen bak er en liten dose hverdagsglam, klassikere og en must av en leppestift...

En typisk hverdagslook bestående av jeans, genser og en cropped blazer over.

Psst! Vi lar oss alltid inspirere av Carolines ukentlige ønskelister – Les den siste her.

Shop Carolines ønskeliste:

En cropped blazer er et must i min garderobe. Den styler jeg over alt fra strikkekjoler og aftenkjoler, til jeans og dressbukser. Den gir en liten edge, og er helt perfekt å ha under den litt kjedelige bobblejakka i disse lag-på-lag dager.

Grått appellerer til meg om dagen, en litt minimalistisk farge som jeg vil style med chunky gullsmykker til. Denne bodyen vil jeg bruke til alt fra jeans til lange skjørt, helst stylet med en grå blazer over eller en grovstrikket grå kardigan.

Min forkjærlighet for jeans fortsetter, og denne ankelkorte denimbuksa i en perfekt blåfarge blir superfin stylet med støvletter nå på vinteren, og kitten heels og ballerinas til våren.

Jeg har satt meg på venteliste på disse gullskoene fra Zara. De blir helt perfekte til våren, stylet med en jeans og blazer for litt ekstra hverdagsglam – det føler jeg at jeg trenger i disse dager.

ARKET har superfine kashmirgensere som er av god kvalitet, superfin passform og til en god pris. Jeg bor i kashmir om vinteren, og denne er fin til et par grå dressbukser for en oversized look, eller til et trangt skjørt med boots til. Perfekt hverdagsglam!

Cargotrenden er enorm til våren, så et lite tips er å se etter plagg med cargolommer på – alt fra belter, kjoler, skjørt og bukser. Dette skjørtet skal jeg style til en stram body og en deilig kashmirgenser over skuldrene.

Det er lov å drømme! Denne vesken her hadde gitt alle vårens antrekk en instant french girl vibe...og det elsker jeg!

Det å bruke en leppestift med litt farge som denne, gjør så mye med hverdagslooken. Jeg elsker leppestiftene fra La Bouche Rouge. De har superfine farger, er helt rene (les grønne) veganske, fri for bivoks og andre tilsetningstoffer.

Powered by Labrador CMS