Mote

Ukas ønskeliste

8 plagg vi «craver» akkurat nå!

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Hei, mandag og ny uke!

Vi har scrollet nettet og funnet frem til fine plagg med en liten vårtvist vi vil berike gardroben med. En perfekt oversizede sausekinnsjakke (på salg), en fresh grønn kardigan og veske, og klassiske Editors-plagg som en Khaite-jeans og Veja-joggesko. Her er ukas ønskeliste:

Elsa Hosk

Foto: Instagram/Elsa Hosk

Den svenske supermodellen er superfin i en stor sauseksinnskåpe – en slik holder deg varm og kul i kulda!

Shopping:

Vi hadde ikke hatt noe imot å slenge denne jakken på. Superkul og varm.

Strikkegenser i bruntoner fra Arket.

Skal man ha et par nye jeans i 2023, så prøv deg på et par jeans fra Khaite – Abigail-modellen er en klassisker, sitter som et skudd og vi elsker den lille knappedetaljen. Perfekt til en blazer eller en liten bluse på middag.

Dette er skoene mange Editors i motebransjen sverger til. De er fine til dressbukser så vel som til jeans.

En chic og grønn cardigan ønsker vi et stort velkommen i garderoben! Denne gir looken og garderoben en deilig dose freshness anno 2023...

Rosetter er en stor trend om dagen, og denne blusen gir et fint nikk til det glade 80-tallet. Style den til en blå jeans på kontoret eller til et fotsid skjørt på neste fest. Bluser får vi nesten aldri nok av, og spesielt fine som denne.

Minimalistiske sett som dette (helst stylet med en sleek bun og røde lepper) skal vi berike vårgarderoben med. Stilikoner som Carolyn Bessette-Kennedy preger vår Pinterset-konto om dagen...

Powered by Labrador CMS