Mote

Ukas ønskeliste

Ukas ønskeliste à la French Girl Vibe

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker


Denne uka ønsker vi oss en ny tweedjakke, et par superfine skinnbukser og uber-kule boots! Hello, french girl vibe.

Vi elsker den franske looken til influenceren Leia Sfez. Hun er alltid like fresh og chic i klesstilen, og er ofte å se i plagg som den stripetet genseren, en skinnbukse, fine korte skjørt, tweedjakker og kule jakker. En dame det virkelig er verdt å ha i Instagram-feeden sin..

En veldig enkel måte å oppdatere en hverdagslook på er å gå til innkjøp av en tweedjakke. Sleng den over alt fra en hvit enkel topp, en skjorte eller en genser – et voila. French girl vibe på 1-2-3!


Et par skinnbukser er alfa omega i hverdagsgarderoben.

Disse svarte ankelstøvlettene fra Hermés står øverst på ønskelista ALLTID! Tidløse, klassisk design og i svart eksklusivt skinn. For en drøm for føttene...

Får man noen gang nok stripete gensere i en garderobe?


Punk er en stor trend denne våren, så dette svarte lakkskjørtet gir et element av punk til ethvert antrekk. Style det til en lekker klassisk tweedjakke, en bluse eller en strikkegenser for en preppy spinn på punk-trenden.

Biker-trenden er enorm denne vårsesongen, og har du enda ikke kastet deg på denne trenden er virkelig tiden inne nå. Hva med disse bootsene for å komme i gang?Powered by Labrador CMS