Endelig kommer Kylie Cosmetics til Norge!

Det skjer mye på skjønnhetsfronten i Norge for tiden! For ikke så lenge siden ble både Fenty Beauty og Fenty Skin lansert, Givenchy Beauty ankom butikkhyllene for bare et par uker siden, og nå er det dags for nok en stor – og etterlengta – beautylansering. Også denne signert en av verdens største stjerner.

Kylie Cosmetics Norge

Kylie Cosmetics kommer til Norge

Denne gangen er det ingen ringere enn Kylie Jenner sine skjønnhetsmerker Kylie Cosmetics og Kylie Skin, som endelig tar turen over Atlanteren og inn i norske parfymerier.

Kylie Jenner slapp sine første produkter – de svært populære Lip Kits – allerede i 2015, og har siden den gang fortsatt å vokse. Nå tilbyr hun både en fullstendig skjønnhetsserie, kalt Kylie Skin. Her finner du solkrem til ansiktet, leppepomader, aniktsrens, fuktighetskremer, skrubb, toner, masker, serumer – ja, alt du trenger til huden. I tillegg lanseres et stort utvalg sminke; fra bronzere og blusher til brynsprodukter og linere. Og de nærmest ikoniske flytende leppestiftene, så klart. Alle produktene er veganske og ikke testet på dyr.

Kylie Cosmetics og Kylie Skin vil selges eksklusivt hos Kicks her i Norge, og vil finnes i utvalgte butikker. Alt vil også være tilgjengelig på kicks.no, fra og med 30. september.

Relatert

glitterecolovers

Slik sminker du deg med glitter

Nå skal alt glitre!

Julegavene som garantert vil falle i smak

Perfekte julegaver til under 500-lappen
Julegavetips Cyber Monday

Cyber Monday: Julegaveshopping

Julegavetips Cyber Monday