Slik gjør Meghan og Harry seg klare til å bli foreldre

Foto: Getty Images

– Og gjett hvem som betaler!?

Publisert Sist oppdatert

Meghan Markle og prins Harry er bare tre måneder unna å ønske sitt første barn velkommen til verden.

Og selv om jobb er hovedfokus akkurat nå, bruker de også en del tid på å pusse opp deres første offisielle hus, Frogmore Cottage.

En kilde nær paret har fortalt ELLE.com at oppussingen er en gave fra dronningen.

Paret er visstnok veldig involvert i oppussingsprosessen "De håper at renovasjonen av Frogmore Cottage vil bli ferdig før babyen kommer", sier en kilde til ELLE.com.

Den totale kostnaden av oppussingen er estimert til å koste mellom 2-3 millioner pund, altså ca 20-30 millioner norske kroner, dette vil bli dekket av apanasjen til kongefamilien. Meghan og Harry må selv betale for interiøret.

Familien har store forventninger

Nå som termindatoen nærmer seg, gleder familien seg stort til å ta imot den nye babyen i parets nye hjem.

Meghans mamma, Doria er forventet å tilbringe mye av den første tiden med sitt barnebarn på Frogmore Cottage, selv om en kilde nær kongefamilien sier at hun ikke har bestemt seg for å flytte til England på permanent basis.

Harry er visstnok veldig glad i sin svigermor, og hele familien gleder seg så til det nye kongelige familiemedlemmet skal ankomme.

En venn av Meghan har fortalt til ELLE.com at "hun kommer til å bli en fantastsik mamma. Hun er så flink med barn og både hun og Harry er så spente".

Slik vil Frogmore Cottage se ut

Harry og Meghan har som plan å bygge ut Frogmore Cottage. De skal både utvide hagen og har søkt om å bygge et ekstra soverom oppå et utbygg på eiendommen. Det skal også bygges flere peiser, mens de tradisjonelle gulvene, vinduene og dørene skal være som de er. Eiendommen skal også sikres ytterligere med trær og gjerder slik at Harry og Meghan kan leke med babyen i hagen helt uforstyrret.

Huset er visstnok veldig spesielt for Meghan og Harry, det er her både forlovelsesbildene og brudebildene ble tatt. Bryllupet, ble holdt på Windsor Castle, som ikke ligger langt unna.

Meghans hus i Toronto hadde en varm, nøytral fargepalett bestående av hvitt, krem og grått, en stil hun visstnok ønsker å ta med seg videre på Frogmore Cottage.

Designerne Meghan jobber med

Meghan har ansatt interiørdesignerne Vicky Charles og Julia Corden fra Charles and Co. til å innrede Frogmore Cottage.

Vicky Charles jobbet tidligere for Soho House-gruppen, som står bak mange av Londons hippeste steder. Charles har blant annet innredet Soho Farmhouse, hvor Meghan hadde sitt utdrikningslag og som har vært et kjært tilfluktssted for Meghan og Harry helt siden de ble kjærester.

https://www.instagram.com/p/BtEKM8ug6bH/?utm_source=ig_embed

Vicky Charles har også jobbet med mange andre kjendiser, som blant annet Victoria og David Beckham, Gordon Ramsey, Gwyneth Paltrow, Mila Kunis og Ashton Kutcher.

Akkurar nå pendler Meghan og Harry mellom deres hus i Cotswald og Harrys Nottingham Cottage på Kensington Palace.

Det er forventet at de flytter inn i Frogmore Cottage om kort tid, men kontoret deres vil fremdeles være på Kensington Palace.

Meghans skuespillerkarriere er kanskje ikke over

Saken er fra elle.com

Powered by Labrador CMS